Emil Hossu-Longin: „Cupa Mondială e Superbowl-ul competițiilor fotbalistice”
vineri, 18 noiembrie 2022
„Pentru că îi iubim pe Messi, pe Cristiano, pe Modric, pe Neymar”, urmărim, din 20 noiembrie, Cupa Mondială FIFA Qatar 2022. Evenimentul este transmis în direct şi în exclusivitate la TVR.  

Cupa Mondială FIFA Qatar 2022 ne oferă o lună fotbal spectacol, cu vedete, goluri şi suporteri înfocaţi. Despre experienţa la microfonul unei competiţii de asemenea amploare cum este Cupa Mondială şi la ce să ne aşteptăm în următoarea lună de fotbal, comentatorul sportiv Emil Hossu-Longin, unul dintre trimişii speciali ai TVR în Qatar, unde face echipă cu Dragoş Bocanaciu, Cristian Mîndru şi Narcis Şelaru.

De ce să urmărim Cupa Mondială FIFA Qatar 2022? „Pentru că e Superbowl-ul competițiilor fotbalistice, atât la nivel sportiv, cât și la nivel de transmisie. Pentru că meciurile din Qatar, chiar dacă vorbim de o țară familiarizată cu cele mai puternice campionate și competiții de profil, vor oferi un spectacol suficient de bun pentru a fi preferat în dauna discuțiilor politice, show-urilor regizate și înregistrate și serialelor cu maneliști. Pentru că vorbim de sportul cu cea mai mare audiență de pe planetă, practicat de cei mai buni jucători. Pentru că îi iubim pe Messi, pe Cristiano, pe Modric, pe Neymar, pe Kane, pe De Bruyne și pentru că ei și colegii lor ne vor oferi cea mai frumoasă lună de fotbal din ultimii 20 de ani”, declară cu însufleţire Emil Hossu-Longin.

Din poziţia comentatorului sportiv, jurnalistul spune că Mondialul se simte „exact cum se simte pentru jucătorul de fotbal într-un meci din competiție, față de un antrenament obișnuit. Nimic nu egalează prezența alături de combatanți într-un astfel de turneu. E ca un film pe care ți-l povestește cineva și tu te duci să-l vezi la un cinematograf de top”.

Din 20 noiembrie până în 18 decembrie, Televiziunea Română transmite în direct şi în exclusivitate cea mai iubită întrecere sportivă a planetei. Transmisiile live dedicate Cupei Mondiale de Fotbal - FIFA Qatar 2022 vor putea fi văzute la TVR 1 şi TVR 2.

Mai multe informaţii şi programul actualizat al evenimentului găsiţi accesând sport.tvr.ro. ​

 

 

 • 16:00
  Studio Mondial:
  Costin Deşliu/Tudor Furdui * Live stadion (16,52) Producatori : Daniela Enăchescu/Valentina Stelescu Transmisiune directă st. 2
 • 17:00
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Croaţia-Brazilia (sferturi) Comentator Dragos Bocanaciu Producător: Daniel Chican /Horatiu Rusu Transmisiune directa de la Stadionul Education City, Doha
 • 19:00
  Studio Mondial:
  Costin Deşliu/Tudor Furdui Producatori : Daniela Enăchescu/Valentina Stelescu Transmisiune directă st. 2
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri* Meteo Prezintă Radu Andrei Tudor Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Transmisiune directă
 • 20:52
  Live stadion
 • 21:00
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Tarile de Jos-Argentina (sferturi) Comentator Emil Hossu Longin Producător: Daniel Chican /Horatiu Rusu Transmisiune directa de la Stadion Lusail, Al Daayen
 • 23:07
  Studio Mondial:
  Costin Deşliu/Tudor Furdui Producatori : Daniela Enăchescu/ Valentina Stelescu Transmisiune directă st. 2
 • 23:40
  SuperMondial
  Producător Octavian Pescaru Transmisiune directă din st.2
 • 00:15
  Omul şi timpul
  /
 • 01:10

  Zide zi cu părintele Constantin Necula Producător Victor Dochia
 • 01:20
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Croaţia-Brazilia ( Comentator Dragos Bocanaciu
 • 03:15
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Tarile de Jos-Argentina Comentator Emil Hossu Longin
 • 05:10
  Atelier de sănătate
  * Realizator și moderator Smaranda Vornicu-Shalit Producător Florența Dăscălescu