loader
Foto

Este ştirea momentului: Radu Andrei Tudor, cel mai fericit tătic din lume!

De câteva zile nu-şi mai încape în piele de bucurie! Mai exact, din 17 mai, Radu Andrei Tudor, vedeta TVR 1, a devenit mult mai bogat: este tatăl unui băieţel perfect!

 

Radu Andrei Tudor
Telejurnal

Bebeluşul Andrei Tudor a dorit să fie matinal de tot, astfel că a trezit-o pe mămica lui dis-de-dimineaţă, la 8.00 fiind înregistrată venirea lui pe lume. Radu, însă, l-a văzut abia câteva zile mai târziu, când voinicul şi mama lui au ajuns acasă.

„Am trăit cele mai intense emoţii de când mă ştiu pe Pământ. Nu am putut să-l văd pe cel mic decât în momentul externării, date fiind restricţiile Covid. Nu înţelegeam cum trebuie să-l ţin... Pare atât de vulnerabil… Însă în prima noapte acasă mi-a dovedit cât e de puternic, mai ales vocal”, spune amuzat Radu.

(w882)

Despre cum au fost primele zile acasă cu fiul lui şi în ce fel îl transformă noul statut de tânăr tată, prezentatorul Telejurnalului TVR 1 a mărturisit: „De fiecare dată când îi dau mâna, mă strânge puternic de deget, ca un adevărat bărbat care dă noroc cu tatăl lui. Clar, mi s-a schimbat tot sistemul de valori, am pentru ce să lupt!”, afirmă hotărât Radu Tudor.

(w882)

„N-am dormit cu o noapte înainte să merg după ei”, recunoaşte încă emoţionat proaspătul tătic. M-am ocupat şi micul Andrei a avut parte de o primire cu baloane şi multe jucării, când a venit de la maternitate. Sunt tare fericit că amândoi, atât bebeluşul, cât şi Andreea, soţia mea, se simt bine şi sper să ne înţelegem şi împrietenim cât mai rapid!”

(w882)

(w882)

Timp de câteva zile Radu se bucură exclusiv de familia lui lărgită, urmând ca de la finalul lunii mai să revină la Telejurnalul TVR 1.

3:25 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:15 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă (R)

...cu Eugenia Vodă Talk-show cultural

Emisiune de Eugenia Vodă

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1