loader
Foto

Ritmuri bănăţene, la Exclusiv în România

Festivalul de Jazz de la Gărâna şi Stadionul Parohial sunt două dintre locurile vizitate de echipa lui Cristi Tabără în ediţia din 7 noiembrie, difuzată de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

După ce toată vara a cutreierat ţara în lung şi în lat, în căutare de zone turistice de excepţie, echipa Exclusiv în România le împărtăşeşte acum şi prietenilor emisiunii experienţele trăite în locuri de poveste, aflate la un pas de noi. Cristi Tabără şi colegii săi ne dau întâlnire sâmbătă, 7 noiembrie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

Revenim, aşadar, alături de echipa Exclusiv în România, în zona Caraşului, pentru a descoperi frumuseţea locurilor de aici şi vara. Turistul în misiune este Lorelei Mihală, care a călătorit în căutare de zone turistice unice. Lorelei a ascultat muzică la Festivalul de Jazz de la Gărâna, eveniment ce împlineşte anul acesta 19 ani. În apropiere se află o zona superbă, un lac înconjurat de munţi, la Văliug, o zonă perfectă pentru relaxare.

(w882) Exclusiv i

Şi tot în ediţia din 7 noiembrie, o vom vedea pe jurnalista TVR păşind pe traseul deschis doar turiştilor experimentaţi, din Peştera Comarnic, dar şi pe un stadion de fotbal - nu unul oarecare, ci Stadionul Parohial, unde evoluează Croaţia Clocotici, echipa de fotbal al cărei sponsor este... preotul catolic din comună.

(w882) Exclusiv i

Locuri frumoase, locuri unice - toate împănate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta ediţiei Exclusiv în România din 7 noiembrie. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

15:00 Akzente

(I) Pregătiri de Paşti la Colegiul naţional ʺDecebalʺ din Deva. Cuvânt de învăţătură pentru Săptămâna Mare, de dr. Daniel Zikeli. Târg de Paşti la Sibiu.

Transmisiune directă +înregistrare

15:55 Akzente

(II)​ Pregătiri de Paşti la Sânpetru. Maria Rill. Noutăţi editoriale cu dr. Markus Fischer.​

Transmisiune directă +înregistrare

 
Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri – joi seară, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu deschide o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

 

#tvr1