loader
Foto

Există riscul unei crize energetice în contextul războiului din Ucraina?

Va fi România afectată? Rezervele de energie reprezintă un factor de securitate naţională. În ediţia specială de marţi, 1 martie, ora 11.15, la TVR 1, am vorbit despre rezervele de energie ale ţării noastre, în contextul războiului de lângă noi.

 

Ionuț Gheorghe

Războiul din Ucraina produce efecte în lanţ. Pe lângă valul de ucraineni care îşi părăsesc ţara, poate cel mai vizibil în aceste zile, se prefigurează o eventuală criză economică pe plan european. Ba mai mult, a fost exprimată şi ameninţarea nucleară.

Există riscul unei crize energetice în contextul războiului din Ucraina? Va fi România afectată, putem avea probleme în aprovizionarea cu gaze? Care sunt rezervele de energie ale ţării noastre?

Ce modalităţi avem pentru a scădea consumul de energie și a folosi surse alternative, pentru ca dependenţa de gazele ruseşti să fie depașită pe termen lung?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care moderatorul Ionuţ Gheorghe a căutat răspunsuri alături de invitaţii Cosmin Păcuraru - expert în geopolitica energiei, Ana Otilia Nuţu - analist de politici publice în energie Expert Forum, Dumitru Chisăliţă - preşedinte Asociaţia Energia Inteligentă, Petre Iancu - jurnalist DW.

Marţi, 1 martie, ora 11.15, la TVR 1.

Producători/realizatori: Raluca Stroe Brumariu, Cristina Dănilă

11:30 Eu pot!

Eu pot ! (redifuzare) EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitata psihoterapeut Elena Barbu

*Adevaratele motive ale crizelor conjugale

Realizator şi producător Anca Mazilu

12:29 Jocurile Olimpice de Vară Paris 2024

*

12.30-14.10 Canotaj dublu vâsle feminin +masculin, 4 vasle

feminin+masculin heats (Simona Radiş-Ancuţa Bodnar)

Comentator Sorin Hobana

Transmisiune directă

Producători: Valentina Stelescu, Antoanela Dececco

 
Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Vă așteptăm la o nouă ediție "Teleenciclopedia" sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:55, la TVR 1.

 

#tvr1