loader
Foto

Există riscul unei crize energetice în contextul războiului din Ucraina?

Va fi România afectată? Rezervele de energie reprezintă un factor de securitate naţională. În ediţia specială de marţi, 1 martie, ora 11.15, la TVR 1, am vorbit despre rezervele de energie ale ţării noastre, în contextul războiului de lângă noi.

 

Ionuț Gheorghe

Războiul din Ucraina produce efecte în lanţ. Pe lângă valul de ucraineni care îşi părăsesc ţara, poate cel mai vizibil în aceste zile, se prefigurează o eventuală criză economică pe plan european. Ba mai mult, a fost exprimată şi ameninţarea nucleară.

Există riscul unei crize energetice în contextul războiului din Ucraina? Va fi România afectată, putem avea probleme în aprovizionarea cu gaze? Care sunt rezervele de energie ale ţării noastre?

Ce modalităţi avem pentru a scădea consumul de energie și a folosi surse alternative, pentru ca dependenţa de gazele ruseşti să fie depașită pe termen lung?

Sunt doar câteva dintre întrebările la care moderatorul Ionuţ Gheorghe a căutat răspunsuri alături de invitaţii Cosmin Păcuraru - expert în geopolitica energiei, Ana Otilia Nuţu - analist de politici publice în energie Expert Forum, Dumitru Chisăliţă - preşedinte Asociaţia Energia Inteligentă, Petre Iancu - jurnalist DW.

Marţi, 1 martie, ora 11.15, la TVR 1.

Producători/realizatori: Raluca Stroe Brumariu, Cristina Dănilă

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitaţi: Vlad Ciurea şi Mircea Ilie Dumitru

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

Vedeta familiei (redifuzare) Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Ediţia 2

Concurenti-SOPHIA DINU, STEFAN STANEV, ELISA MIRON
presedinte juriu-LUMINITA ANGHEL
juriu: Lidia Berceanu-avocat; Izabela Cristea-asistent medical; Georgiana Vasile-profesoara; Andrei Iancu-coregraf-sef Ansamblul Artistic Ciocarlia; Adrian Georgescu-inginer, actualmente pensionar; Anton Bangaci, actor si fotomodel.
Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
Stop violenței în școli!

Stop violenței în școli!

publicat: duminică, 16 iunie 2024

Luni, 17 iunie, de la ora 13:00,  revedeți o ediție a emisiunii „Oamenii și legea” despre violența școlară. Invitat: Lavrin Covaci, avocat.

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

Cultura antică în Egipt: Museion și Serapeum | VIDEO

publicat: sâmbătă, 15 iunie 2024

Jumătatea lunii iunie nu înseamnă încă vacanță, așadar lecțiile „Teleenciclopediei" sunt o întâlnire potrivită cu istoria, arta ori zoologia. O ...

Accidentul vascular cerebral ischemic și radiologia intervențională

La "Un doctor pentru dumneavoastră", sâmbătă, 15 iunie, de la ora 7:00, la TVR1, urmărim o ediție despre tratarea accidentului vascular cerebral ...

 

#tvr1