loader
Foto

Familia Regală, invitată în Regatul Țărilor de Jos

„Ora Regelui” vă invită sâmbătă, 9 noiembrie, de la ora 14:30, la TVR 1 şi TVR 1 HD, să însoţiţi Familia Regală în vizitele pe care le-a făcut în Olanda și Franţa.

 

Ora Regelui

Majestatea Sa Margareta a călcat pe urmele Regelui Mihai, cel care, în urmă cu 17 ani, a ținut un discurs istoric la Institutul Clingendael, pledând pentru ca societatea olandeză să accepte intrarea României în NATO și Uniunea Europeană.

(w882) Familia re

(w882) Ora regelu

(w882) Ora regelu

Curtea Internaţională de Justiție de la Haga și Academia de Apărare din Breda au fost alte puncte ale vizitei Majestății Sale Margareta și a Principelui Radu, în Regatul Țărilor de Jos.

(w882) Ora regelu

(w882) Ora regelu

În Franța, Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au fost oaspeții Ambasadei României la Paris, unde au asistat la mai multe evenimente, în deschiderea festivalului Din dragoste pentru frumos”, organizat de Mitropolia Ortodoxă Română a Europei Occidentale și Meridionale.

(w882) Ora regelu

Manifestarea a avut loc la Palatul Béhague și a fost găzduită de Excelența Sa domnul Luca Niculescu, ambasadorul României la Paris.

(w882) Ora regelu

Cea mai importantă parte a vizitei din Franța a fost participarea la inaugurarea oficială a Promenadei Regina Maria a României”, situată pe malul Senei, lângă Turnul Eiffel, în inima Parisului.

(w882) Ora regelu

(w882) Ora regelu

Programul de difuzare:

TVR 1 şi TVR 1 HD – sâmbătă, 9 noiembrie 2019, ora 14.30 (reluare: 14 noiembrie, ora 4.40)

TVR MOLDOVA – sâmbătă, 9 noiembrie 2019, ora 15.00 (reluare: 10 noiembrie, ora 1.00)

***

Producător: Lidia Voicu

Realizatori: Bogdan Șerban - Iancu

 

Foto: romaniaregala.ro

 

19:30 Omul anului

Reportaj-portret

Episodul 1

Producator Oana Turcu

19:35 Omul anului

Reportaj-portret

Episodul 2

Producator Oana Turcu

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1