loader
Foto

Călugăr antiglonţ

BULLETPROOF MONK - SUA, 2003

sâmbătă, 30 septembrie 2023
ora 21:00

 

 

Regia Paul Hunter

Cu: Chow Yun-Fat, Seann William Scott, Jaime King

* Acţiune. Timp de 60 de ani, un misterios călugăr fără nume a avut datoria de a păstra şi proteja un manuscris străvechi, care conţine secretul tinereţii veşnice şi al puterii fără limite. Acum el îşi caută un înlocuitor şi soarta i-l scoate în cale pe Kar, un tânăr hoţ de buzunare, care, la prima vedere, nu pare candidatul ideal. Dar după ce Kar îl salvează pe călugăr dintr-o situaţie dificilă, cei doi devin parteneri în lupta împotriva unui personaj periculos, avid de putere, care a pus ochii pe pergament.

XX ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

 

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitată Lia Bugnar

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 

#tvr1