loader
Foto

Între cer şi pământ

HEAVEN KNOWS, MISTER ALLISON – SUA, 1957  

marţi, 28 noiembrie 2023
ora 21:00

 

 

Regia: John Huston

Cu: Robert Mitchum, Deborah Kerr

* Film de aventuri. În 1944, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, caporalul american Allison naufragiază pe o mică insulă din Pacificul de Sud, după ce vasul lui a fost atacat de japonezi. Spre surprinderea lui, descoperă că insula, pe care o credea pustie, are un locuitor: o călugăriţă irlandeză pe nume Angela. Nevoiţi fiind să convieţuiască până la sosirea soldaţilor americani, între militarul cam necioplit şi tânăra călugăriţă se creează o legătură sufletească trainică şi înduioşătoare. Când japonezii debarcă, cei doi se refugiază într-o peşteră, iar talentul lui Allison de a se descurca în condiţii grele se dovedeşte salvator, în ciuda primejdiilor pe care trebuie să le înfrunte.

*Două nominalizări la premiile Oscar (rol principal feminin, scenariu)

*Nominalizare la Globul de Aur pentru cea mai bună actriţă (Deborah Kerr)

*Două nominalizări la premiile BAFTA

XX ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP)

 

 

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitat Rares Nechifor-psihologia pozitiva are rol fundamental in vindecare si recuperare-mit sau realitate

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 

#tvr1