loader
Foto

Iuliu Cezar

JULIUS CAESAR – Olanda, Italia, 2003

vineri, 17 iunie 2022
ora 21:10

 

 

Regia: Udi Edel

Cu: Jeremy Sisto, Richard Harris, Christopher Walken, Valeria Golino, Christopher Noth

*Dramă, film istoric. Povestea vieţii lui Iuliu Cezar, lider politic şi militar roman, dictator autoproclamat, a cărui moarte a reprezentat şi sfârşitul Republicii Romane. De la campaniile în Galia, Britania şi Egipt, rivalitatea cu generalul Pompei şi războaiele civile din care a ieşit învingător, până la asasinarea sa de către membrii Senatului, viaţa lui Cezar este o adevărată epopee, consemnată în propriile sale scrieri, ca şi în mărturiile istorice ale contemporanilor.

*Nominalizări la premiile Emmy 2004 pentru machiaj şi montaj de sunet


ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12)

 

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitat Dan Frînculescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 

#tvr1