loader
Foto

Legea familiei

TRESSPASS AGAINST US - Regatul Unit, 2016

vineri, 24 septembrie 2021
ora 23:10

 

 

Regia Adam Smith

Cu: Michael Fassbender, Brian Gleeson, Rory Kinnear, Lindsey Marshal

* Thriller. De trei generaţii, clanul de infractori Cutler face legea într-o regiune rurală a Angliei. Furturi, braconaj, acţiuni de provocare a poliţiei, toate sunt specialitatea capului familiei, Colby Cutler. Când fiul său, Chad, încearcă să se rupă de „tradiţia” familiei şi să renunţe la infracţiuni, gândindu-se la viitorul propriilor lui copii, Colby îl obligă într-o noapte să participe la un jaf. Cu poliţia pe urme, Chad îşi dă seama că nu mai este stăpân pe destinul său.

ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 15 ANI  (15)

 

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitat Rares Nechifor-psihologia pozitiva are rol fundamental in vindecare si recuperare-mit sau realitate

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 

#tvr1