loader
Foto

Parfumul iubirii

LOVE BLOSSOMS – CANADA, BELGIA, 2017

sâmbătă, 16 aprilie 2022
ora 15:30

 

 

Regia: Jonathan Wright

Cu: Shantel VanSantel, Victor Webster, Bobbie Phillips

Dramă romantică. Moartea neaşteptată a tatălui ei, celebru creator de parfumuri, a lăsat-o pe Violet într-o situaţie dificilă: trebuie să inventeze un parfum nou până la o dată-limită – ziua de Sfântul Valentin – dar nu ştie cum să recreeze formula brevetată de tatăl ei. În disperare de cauză, Violet angajează un tânăr botanist cu un simţ al mirosului extraordinar, dar relaţia lor profesională riscă să fie afectată de atracţia reciprocă dintre ei.

ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP)

21:00 Câştigă România!

* Prezintă Virgil Ianţu

Virgil Ianţu şi echipa sa continuă să aducă în faţa telespectatorilor oameni deștepți și bine pregătiți, români excepționali din toate categoriile sociale,

care şi-au croit destinul prin forța educației.

Şi, pentru că suntem în anul Jocurilor Olimpice, în fiecare ediţie a acestui sezon, întrebarea „Câștigă România!” va fi despre sportivii români şi performanțe olimpice remarcabile.

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

22:00 Războinicii

(IN FULL BLOOM-SUA, Japonia) PREMIERĂ

Regia: Reza Ghassemi, Adam VillaSeñor

Cu: Tyler Wood, Yusuke Ogasawara, Sean McCracken, Hiroyuki Watanabe

* Film de acţiune, dramă. În Tokio, după cel de-al Doilea Război Mondial, campionul de box neînvins al Japoniei, Masahiro, se antrenează pentru viitorul său meci împotriva challengerului american, Clint Sullivan. Sullivan, încă bântuit de amintirile din război, are de înfruntat şi influenţa periculoasă a mafiei japoneze, Yakuza. În mijlocul tensiunilor politice, drumurile paralele ale celor doi luptători testează limitele spiritului uman. Redactor Delia Clonaru

X

 

#tvr1