loader
Foto

Prietenul la nevoie se cunoaşte

CHI TROVA UN AMICO TROVA UN TESORO – Italia, 1981  

sâmbătă, 03 februarie 2024
ora 21:00

 

 

PREMIERĂ

Regia: Sergio Corbucci

Cu: Bud Spencer, Terence Hill, Sal Borgese

Comedie, film de aventuri. Alan Lloyd (Terence Hill), un tânăr pierde-vară cu visuri de îmbogăţire, este posesorul unei hărţi care duce, se pare, la o comoară abandonată de armata japoneză pe o mică insulă din Pacific. Alan reuşeşte să se ascundă pe vasul lui Charlie (Bud Spencer), care se pregăteşte de o croazieră în jurul lumii, şi să-l abată pe acesta din drumul său, sabotându-i busola. Întâmplarea face ca, după o furtună, barca să naufragieze chiar pe insula unde se află comoara, iar cei doi aventurieri trebuie să-şi unească forţele ca să facă faţă tuturor încercărilor.

XX ACEST PROGRAM POATE FI VIZIONAT DE COPIII ÎN VÂRSTĂ DE PÂNĂ LA 12 ANI NUMAI CU ACORDUL SAU ÎMPREUNĂ CU PĂRINŢII ORI FAMILIA (AP)

 

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitat Dan Frînculescu

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 

#tvr1