loader
Foto

Regula tăcerii

THE COMPANY YOU KEEP – SUA, Canada, 2012

sâmbătă, 06 ianuarie 2024
ora 22:00

 

 

Regia: Robert Redford

Cu: Robert Redford, Shia LaBoeuf, Susan Sarandon, Julie Christie, Nick Nolte, Stanley Tucci

* Thriller. La 30 de ani după un jaf armat soldat cu victime, Sharon Solarz, fostă membră a grupării activiste radicale Weather Underground, este arestată de FBI, declanşând o adevărată furtună mediatică. Investigând cazul, tânărul reporter Ben Shepard află cu suprindere că Jim Grant, avocat de renume specializat în apărarea drepturilor civile, a refuzat s-o reprezinte pe Solarz. După ce pune informaţiile cap la cap, ziaristul publică un articol incendiar, dezvăluind că avocatul a participat şi el la jaful armat din anii '80 şi că trăieşte de câteva decenii sub o identitate falsă. Demascat şi vânat de FBI, Jim Grant încearcă să dea de urma fostei lui partenere, Mimi, care a orchestrat jaful, şi să-şi dovedească nevinovăţia.

* ACEST PROGRAM ESTE INTERZIS COPIILOR SUB 12 ANI (12).

** Programele TVR pot suferi modificări în funcție de evenimentele de ultimă oră.

 

15:00 Opre Roma

* Emisiune cu şi despre comunitatea romă

Despre recunoasterea meritelor artistilor romi, femei lautarese, un muzeu virtual dedicat istoriei acestei etnii si despre muzica de ascultare, la racoare : Shamanelism, un proiect inedit al Institutului Goethe.

La interviul editiei, va fi alaturi de noi Iulian Stoian, sef serviciu politici publice in cadrul Agentiei Nationale pentru romi. Vom povesti despre proiectele acestei institutii si rolul pe care il joaca in promovarea etniei.

Producători: Oana Cârligel Crețulescu, Anamaria Tecuceanu Bobe

15:55 EURO polis

*Emisiune despre comunitățile etnice din România

Muzica și dansul la minoritățile nationale si povești din Sulina.

Producător Nicoleta Epure

 

#tvr1