loader
Foto

Filmele de acţiune animă grila de primăvară TVR 1| VIDEO

Al Pacino, Antonio Banderas, Jean-Claude Van Damme, Nicolas Cage, John Cusack sunt câţiva dintre actorii care ne aşteaptă la TVR 1 în fiecare seară de miercuri, de la ora 22.00.  Jean-Claude Van Damme şi Valerie Tian apar în „Amprenta morţii” (WAKE OF DEATH – Regatul Unit, Franţa, Germania, 2004), pe 3 aprilie.

 

Joe Braven, un muncitor forestier care trăieşte în zona frontierei dintre SUA şi Canada, se confruntă cu un grup de traficanți de droguri care vor să-şi depoziteze cocaina în cabana sa retrasă din munți. Acum, el trebuie le ţină piept şi să lupte pentru a-și proteja familia. Este, pe scurt, subiectul filmului de acţiune pe care îl putem urmări în premieră la TVR 1 miercuri, 27 martie, de la ora 22.00, primul din seria filmelor de acţiune propuse de principalul post al Televiziunii Române telespectatorilor săi pentru această primăvară. „Luptă curajoasă” (BRAVEN – SUA, 2018), în regia lui Lin Oeding, îi aduce în prim-plan pe Jason Momoa, Garret Dillahunt şi Jill Wagner.

(w882)

(w882) Braven_uni

În seara filmelor de acţiune, la TVR 1, îi vom mai putea vedea pe Jean-Claude Van Damme, Simon Yam şi Valerie Tian în „Amprenta morţii” (WAKE OF DEATH – Regatul Unit, Franţa, Germania, 2004), acelaşi Jean-Claude Van Damme descâlcind, alături de Rob Schneider şi Lela Rochon „Afaceri necurate” în comedia de acţiune cu acelaşi nume (KNOCK OFF – Hong Kong, SUA, 1998).

„Mongolul” (MONGOL – Rusia, Kazahstan, 2007), film nominalizat la premiul Oscar pentru film străin şi la Premiile Academiei Europene de Film, prezintă transformarea micului Temugin în cel mai mare cuceritor din istoria umanităţii, Genghis Han, precum şi povestea ataşamentului său faţă de cea care îi va deveni soţie. Îl urmărim, de asemenea, în seara filmului de acţiune, la TVR 1.

Şi tot sub aceeaşi umbrelă, Antonio Banderas joacă alături de Paz Vega în „Recurs la răzbunare” (ACTS OF VENGEANCE – SUA, 2019), Adrian Grenier, Nicolas Cage şi John Cusack sunt implicaţi în lupte mafiote în „Arsenal” (ARSENAL – SUA, 2017), iar Scott Adkins şi Craig Fairbrass se înfruntă în „Duşmănia” (AVENGEMENT – SUA, 2019).

Un clasic al filmelor de acţiune, thriller-ul „Spânzurătoarea” (HANGMAN – SUA, 2017), avându-i pe Al Pacino, Karl Urban şi Brittany Snow în rolurile principale, este programat, de asemenea, în seria filmelor de miercuri seară, la TVR 1.

 

1:30 Dincolo de alb şi negru (R)

Producător Ioana Mureşan

(Reluare)

2:20 Anchetele comisarului Antonescu (R)

Documentar.

O emisiune de Dan Antonescu. Producator Dana Ștefănescu

X

(Reluare)
 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1