loader
Foto

Galerie foto

Filmul de miercuri la TVR 1: Steven Seagal este „Condamnat la iertare”

Filmul de acţiune, programat de  TVR 1 pe 25 septembrie, ne-a prins cu povestea unui asasin plătit, angajat de o agenţie guvernamentală pentru o misiune importantă. Atenţia îi este însă distrasă  de... o frumoasă fată.

 

Miercuri, 25 septembrie, de la 22.10,  la TVR 1, vedem filmul de acţiune Condamnat la iertare (MERCENARY: ABSOLUTION – SUA, România, 2017), regia: Keoni Waxman, cu Steven Seagal, Byron Mann, Vinnie Jones.

(w882)

Steven Seagal interpretează rolul John Alexander, un asasin plătit, angajat de o agenţie guvernamentală pentru o misiune, dar în timpul acesteia atenţia îi este distrasă. Mercenarul întâlneşte o fată care fuge de un şef mafiot cu legături în lumea politică. Loialitatea faţă de angajatorii săi pare că trece pe plan secund, după dorinţa de a o proteja pe tânăra fugară.

(w882)

Filmul este ispirat din producţia A Good Man (2014), care, la rândul său, pleacă de la Force of Execution (2013), în care Steven Seagal interpreta tot rolul John Alexander.

 

4:15 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă (R)

...cu Eugenia Vodă Talk-show cultural

Emisiune de Eugenia Vodă

(Reluare)

5:10 Tezaur folcloric (R)

Prezintă Gheorghiţa Nicolae

Producător Roxana Pletea Popuşoi

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1