loader
Foto

Galerie foto

„Iată, vin colindători!”, în ediţia specială Tezaur folcloric de Crăciun

Un colind, o amintire, o urare... pentru fiecare telespectator TVR 1 – în seara de Crăciun, pe 24 decembrie, începând cu ora 21.00.

 

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Timp de două ore, primim colidători din toată ţara la ediţia specială Tezaur folcloric, transmisă de TVR 1, în seara de Crăciun, de la ora 21.00.

(w882)

Cele mai frumoase colinde tradiţionale sunt aduse de acasă de la ei de interpreţi din Bihor, Bistriţa Năsăud, grupuri din Maramureş şi Ilfov.

(w882)

Crăciunul este sărbătoarea întregirii, a cărei imagine o recreează interpreţi precum Cristian Pomohaci, Polina Gheorghe, Mitriţă Creţu, Gheorghe Gheorghe, Valeria Arnăutu, dar şi tineri, continuatori ai tradiţiilor româneşti: Maria Băndoiu, Ioana Maria, Ion Oprişan, Aura Bonchiş, Ovidiu Homorodean, Cristian Fodor, Sebastian Stan.

(w882)

Mai participă familiile de interpreţi: Florentina şi Petre Giurgi, Mirela şi Dani Florea din Maramureş, familia Streaţa din Melineşti - Dolj, Ilie Medrea şi fiica sa Giulia Medrea din Mărginimea Sibiului, Grupul „Florica Ungur" din Bihor, Gavriil Prunoiu şi Grupul „Doruri Muscelene" din Mihăieşti Argeş, Maria Murgoci şi Ansamblul „Ţara Vrancei" din Focşani.

(w882)

Partea a treia – duminică, 1 ianuarie 2017, de la ora 13.15.

13:00 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

13:55 Vorbeşte corect!

* „Vorbeşte corect!” este cel mai longeviv proiect de televiziune dedicat limbii române. În 2024 se împlinesc 25 de ani de la debutul proiectului original „Corect", prima emisiune-concurs de limbă română din mass-media românească

Producători şi realizatori : Cristina Dănilă şi Radu Dănilă

 
„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...

 

#tvr1