loader
Foto

Întâlniri alpine, în debutul de sezon Exclusiv în România

Din 25 martie, emisiunea realizată de Cristian Tabără a revenit cu premiere. Prima ediţie ne-a purtat la poalele Caraimanului şi ne-a făcut cunoştinţă cu „tezaure umane vii”, din patrimoniul UNESCO. Exclusiv în România se vede sâmbătă, de la 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

În noul sezon Exclusiv în România, Cristi Tabără şi echipa lui ne conduc spre noi destinaţii de vacanţă şi ne prezintă oameni cu totul şi cu totul deosebiţi, oameni a căror valoare a fost remarcată şi recunoscută la nivel mondial. Exclusiv în România revine cu ediţii în premieră la TVR 1, TVR HD şi TVR+ din 25 martie, ora 18.00.

„În acest nou sezon încercăm să identificăm şi să descoperim acele tezaure umane vii, care sunt răspândite pe tot teritoriul României şi care fac parte de acum din patrimoniul UNESCO. Primul astfel de tezaur pe care îl descoperim este Barko Etelka, din Săcele. Are peste 80 de ani, a fost profesoară şi a iniţiat foarte mulţi copii în arta încondeierii ouălor”, dezvăluie producătorul Marin Găbudean despre ediţia de debut al noului sezon.

(w882) Marin Gabu

Întâlnirea cu echipa Exclusiv în România din 25 martie începe cu prima ediţie a Festivalului de Film Alpin, care a avut loc la sfârşit de ianuarie, la Predeal. Cu această ocazie, Cristi Tabără şi colegii săi ne prezintă personaje absolut spectaculoase, cum ar fi cehul Jaros Radek, al 15-lea om de pe planetă care a reuşit să escaladeze toate cele 14 vârfuri de peste 8000 m din Himalaya fără mască de oxigen. De asemenea, îi vom cunoaşte pe românii Zsolt Torok şi Vlad Căpuşan, care au reuşit, în premieră mondială, performanţa de a cuceri un vârf din Himalaya care nu a mai fost escaladat până acum.

Tot sâmbăta aceasta, Silviu Bălan, unul dintre cei mai importanţi alergători montani din România, îl va învaţa pe Marin Găbudean cum să se pregătească pentru o competiţie. Iar Cristi Tabără va învăţa, la rândul lui, meserie de la un bucătar de renume mondial: Ştefan Bercea. Toate acestea, în premieră la Exclusiv în România, în primul episod din noua serie, un episod cu „foarte multe lucruri ieşite din comun, şi foarte mulţi oameni, şi foarte mulţi turişti, şi foarte multe maşini”, după cum mai divulgă şi gazda emisiunii, Cristi Tabără. Exclusiv în România se vede la TVR 1, TVR HD şi TVR+ sâmbătă, 25 martie, de la 18.00.

(w882) Cristi Tab

Imagini cu locuri frumoase, locuri unice - toate completate cu poveşti bine spuse, cu oameni cum rar întâlneşti, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta noului sezon Exclusiv în România. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Jurnalist: Marin Găbudean

Realizator: Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

18:00 Punctul critic

Dezbatere care aduce zilnic in fata telespectatorilor fenomene, trend-uri, probleme de interes, cu accent pe teme din sfera sociala, civica, culturala.

Punctul critic înseamnă atât echilibru, cât şi iminența schimbării. Este locul perfect pentru analiza unei situaţii /unui fenomen şi a potenţialului/ direcţiilor de evoluţie viitoare. Este locul în care, la nivelul societăţii, trebuie să aflăm, să înţelegem şi să cântărim care este drumul pe care dorim să continuăm, în respectiva privinţă.

Prezintă Bogdan Muzgoci

Co-moderator Nadine Vlădescu-jurnalist TVR

*Predicţiile, între ştiinţă şi pseudoştiinţă

Invitaţi:

Prof. Adrian Mitroi, doctor in finante comportamentale,

Psiholog Radu Lecca,

Anca Dimancea, specialist Feng Shui

Jurnalişti: Mădălina Mija, Dana Rusu, Roxana Segneanu, Delia Apostol Hanzelik,

Raluca Alecu

Producatori: Raluca Neagu, Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

19:45 Sport

Transmisiune directă

 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1