loader
Foto

Galerie foto

Interpretă, acrobată, visează la sportul ecvestru. Sanda Ladoşi, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Basti Ţopescu a îndeplinit visul din copilărie al artistei în primul episod „Vis sau realitate” din 2024, luni, 8 ianuarie, de la ora 22.30, la TVR 1.

 

Sebastian Felix Țopescu
Vis sau realitate

Sanda Ladoși este iubită în toată țară, atât pentru vocea ei fermecătoare, cât și pentru spiritul viu și naturalețea sa. A studiat muzica încă de la 10 ani, renunțând la cariera didactică ce domnea în familie pentru a-și urma pasiunea. A făcut duete cu vedete precum Marcel Pavel, Ștefan Iordache, Ioan Gyuri Pascu și Aurelian Temișan și a apărut pe scena Teatrului de Revistă Constantin Tănase. Recent a pășit pe un nou drum, reinventându-se ca acrobată în cadrul Circului Metropolitan, unde a ocupat și postul de director adjunct. Este o adevărată artistă, care pune preț, mai presus de orice, pe o calitate foarte importantă în tot ceea ce face: echilibrul.

(w882) microfon

După o carieră strălucită în lumea muzicii și a acrobațiilor, nu mai e o surpriză faptul că Sanda vrea să pășească și în lumea echitației...

(w882)

Şansa artistei este întâlnirea cu Basti Ţopescu! Realizatorul emisiunii „Vis sau realitate” îşi pune tot talentul în slujba îndeplinirii dorinţei invitatei sale. Astfel, alături de Ana Radu, cel mai tânăr mentor din emisiune până acum, antrenor de echitaţie la doar 20 de ani, Basti îşi duce la bun sfârşit şi această misiune. Cât de confortabil se simte Sanda Ladoşi în şa aflăm luni, 8 ianuarie, de la ora 22.30, într-o nouă ediţie „Vis sau realitate”, la TVR 1.

(w882)

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, în fiecare seara de luni.

 

3:15 Dosar România (R)

Umbrele chinului în închisorile comuniste-povestea postumă a părintelui Nicolae

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

4:55 Ferma lui Jimmy (R)

(SPRING & AUTUMN AT JIMMY’S FARM, Regatul Unit, 2020)

Producători/Regizori: Dominic Longmuir, Gerard McHugh, Nick Wilkinson

Prezentator Jimmy Doherty

* Documentar. Episodul 2. Redactor Laura Bălan

(Reluare)
 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1