loader
Foto

Interviu cu Costin Lianu despre fondurile europene, la „Banii Tăi”

Luni, 4 noiembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Subiectele ediției: accesarea fondurilor europene, finanțarea serviciului public media din Germania și așteptările mediului de afaceri de la viitorul guvern.

Monica Ghiurco discută, în ediția de luni, cu Costin Lianu, director general, USH Pro Business, despre accesarea fondurilor europene pentru România, eficiența cheltuirii acestor bani și impactul fiecărui euro atras pentru economia românească.

Tot în ediția de luni, Ionuț Simon, președinte AmCham, ne spune care sunt cerințele principale adresate viitorului Guvern de mediul de afaceri. Președintele Institutului de Studii Financiare, Călin Rangu, ne propune să economisim și să plasăm banii în instrumente care să ne aducă un câștig, dar și cum să fim atenți la riscuri.

La finalul ediției, discutăm despre finanțarea serviciului public din Germania cu Dennis Amour, Director general, Asociația Jurnaliștilor din Bavaria.

(w882) Dennis Amo

Din 30 septembrie urmăriți sezonul 9 al emisiunii „Banii Tăi”, în fiecare luni, de la ora 17:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

 

 

3:25 Telejurnal (R)

Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

(Reluare)

4:15 Profesioniştii... cu Eugenia Vodă (R)

...cu Eugenia Vodă Talk-show cultural

Emisiune de Eugenia Vodă

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1