loader
Foto

Interviu în exclusivitate cu vicepremierul Daniel Suciu, în emisiunea "Banii Tăi"

Luni, 6 mai, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, pe TVR1 și online pe TVR+, de la ora 18.30.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Subiectele ediției:

- finanțarea oferită de bănci, investiții publice și Programul Național de Dezvoltare Locală (P.N.D.L.).

Urmăriți un reportaj despre situația actuală a bugetului: finanțarea oferită de bănci este văzută de oamenii de afaceri ca o mare problemă. În schimb, bancherii vorbesc despre un număr foarte mare de firme cu capital negativ (deficit de capital de 35 miliarde de euro, întreprinderi în insolvență sau pe pierdere, cu datorii mai mari decât propria avere), iar ministrul Finanțelor, Eugen-Orlando Teodorovici, se gândește să vină cu reglementări noi pentru a pune ordine în piață.

Tot în ediția din 6 mai, urmăriți un interviu pe aceeași temă – posibilități reduse de finanțare - cu Mircea Pârăian, subinginer, pensionar, fost angajat a combinatului Victoria din Călan: imposibilitatea accesării fondurilor europene în localitățile mici, investitori neinteresați de conservarea și valorificarea fostelor furnale sau turnătorii, lipsa construcțiilor noi în fostele zone industriale.

Urmăriți un interviu, în exclusivitate, cu Daniel Suciu, vicepremier, ministrul Dezvoltării Regionale, pe tema Programului Național de Dezvoltare Locală - programul de finanțare multianual – Ordonanța 28: proiecte de investiții, finanțarea rețelei de apă și canalizare, credite de angajament - toate sunt bugetate pe toată perioada investiției.

***

Urmăriți în fiecare luni emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 18:30, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 9:00, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.rowww.facebook.com/baniitaitvr

6:00 Teleshopping

6:55 Imnul României

 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

TikTok, interzis? Aflăm duminică, la „Breaking Fake News”!

Tot atunci, despre sângeroasele mandate ale lui Vladimir Putin. Marian Voicu şi echipa sa ne aşteaptă duminică, 12 mai, de la ora 19.00, la TVR 1.

Peste șase veacuri de istorie otomană, într-o lecţie de istorie. Autorul şi profesorul Marc David Baer e invitatul lui Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Turcii sau otomanii sunt acelaşi lucru? Care a fost relaţia otomanilor cu teritoriile locuite de români, despre toleranţă în epoca modernă, dar ...

 

#tvr1