loader
Foto

„Între cer şi pământ", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

Dacă e marţi, e Telecinemateca la TVR1! Pe 21 martie, de la ora 21.00, ați urmărit filmul de aventuri „Între cer şi pământ" (Heaven Knows, Mr. Allison – SUA, 1957), o peliculă cu două nominalizări la Premiile Oscar.

 

Regia: John Huston; Cu: Robert Mitchum, Deborah Kerr

În 1944, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, caporalul american Allison naufragiază pe o mică insulă din Pacificul de Sud, după ce vasul lui a fost atacat de japonezi. Spre surprinderea lui, descoperă că insula, pe care o credea pustie, are un locuitor: o călugăriţă irlandeză pe nume Angela.

Nevoiţi fiind să convieţuiască până la sosirea soldaţilor americani, între militarul cam necioplit şi tânăra călugăriţă se creează o legătură sufletească trainică şi înduioşătoare. Când japonezii debarcă, cei doi se refugiază într-o peşteră, iar talentul lui Allison de a se descurca în condiţii grele se dovedeşte salvator, în ciuda primejdiilor pe care trebuie să le înfrunte.

4:05 Meteo (R)

(Reluare)

4:10 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)
 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1