loader
Foto

Invitaţi inspiraţionali, în noul sezon „Dincolo de alb şi negru”, la TVR 1 | VIDEO

În prima ediţie, pe 30 martie, Mihai Rădulescu a vorbit despre traumele provocate minorilor, despre parenting şi Gen Z, cu Daniela Boşca, psiholog specializat în psihologia copilului. „Dincolo de alb şi nergu” e la TVR 1, sâmbăta, de la ora 17.00.

 

Mihai Rădulescu
Dincolo de alb şi negru

Aflată la început de nou sezon, emisiunea „Dincolo de alb şi negru” continuă seria de întâlniri cu invitaţi inspiraţionali, oameni care se bucură de renume în zona lor de activitate şi a căror experienţă merită împărtăşită. Ca şi până acum, programul pune accent pe acurateţea discuţiei, apelând la analize serioase şi opinii pertinente. Emisiunea păstrează în continuare standardele jurnalismului de calitate, iar subiectele vor fi, aşa cum ne-am obişnuit deja, din zone diverse: social, sănătate, mediu, economie, diaspora.

Începând cu 30 martie, printre invitaţii pe care îi vom putea urmări la „Dincolo de alb şi negru” se numără: Daniela Boşca - psiholog specializat în psihologia copilului, Daria Bercheri - o italiancă îndragostită de Romania, Violeta Ciurel - profesor ASSEBUS, consultant în Management şi Leadership, Florin Dragan - rector al Universităţii Politehnica Timişoara, Cristian Rachitan - doctor, specialist în remedii naturale şi alţii.

Cu cei trei moderatori - Mihaela Crăciun, Mihai Rădulescu şi Laurenţiu Ciocăzanu, care îşi utilizează din plin experienţa acumulată în anii de presă şi au fiecare modul propriu de a pune întrebări şi felul special în care îşi pun în valoare invitaţii – ne întâlnim în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, la TVR 1.

În prima ediţie a noului sezon, jurnalistul Mihai Rădulescu stă de vorbă cu Daniela Boşca, psiholog specializat în psihologia copilului. Daniela Boşca duce o luptă cu un fenomen teribil: traumele provocate minorilor, fie de adulţi, fie de cei din rândul lor. Şi cum lupta dificilă solicită arme pe măsura provocării, dialogul porneşte de la abuzurile asupra femeilor, în special asupra minorelor (readuse puternic în atenţie de piesa Macarena, a Erikăi Isac, melodie care a iscat o uriaşă controversă publică) şi continuă cu discuţii despre parenting şi generaţia Z. Cum le vorbim despre educaţie sexuală celor din Gen Z? Dar despre consum alcool şi droguri?​ Aflăm răspunsuri în ediţia din 30 martie a emisiunii „Dincolo de alb şi negru”.

1:30 Dincolo de alb şi negru (R)

Producător Ioana Mureşan

(Reluare)

2:20 Anchetele comisarului Antonescu (R)

Documentar.

O emisiune de Dan Antonescu. Producator Dana Ștefănescu

X

(Reluare)
 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1