loader
Foto

Invitaţi inspiraţionali, în noul sezon „Dincolo de alb şi negru”, la TVR 1 | VIDEO

În prima ediţie, pe 30 martie, Mihai Rădulescu a vorbit despre traumele provocate minorilor, despre parenting şi Gen Z, cu Daniela Boşca, psiholog specializat în psihologia copilului. „Dincolo de alb şi nergu” e la TVR 1, sâmbăta, de la ora 17.00.

 

Mihai Rădulescu
Dincolo de alb şi negru

Aflată la început de nou sezon, emisiunea „Dincolo de alb şi negru” continuă seria de întâlniri cu invitaţi inspiraţionali, oameni care se bucură de renume în zona lor de activitate şi a căror experienţă merită împărtăşită. Ca şi până acum, programul pune accent pe acurateţea discuţiei, apelând la analize serioase şi opinii pertinente. Emisiunea păstrează în continuare standardele jurnalismului de calitate, iar subiectele vor fi, aşa cum ne-am obişnuit deja, din zone diverse: social, sănătate, mediu, economie, diaspora.

Începând cu 30 martie, printre invitaţii pe care îi vom putea urmări la „Dincolo de alb şi negru” se numără: Daniela Boşca - psiholog specializat în psihologia copilului, Daria Bercheri - o italiancă îndragostită de Romania, Violeta Ciurel - profesor ASSEBUS, consultant în Management şi Leadership, Florin Dragan - rector al Universităţii Politehnica Timişoara, Cristian Rachitan - doctor, specialist în remedii naturale şi alţii.

Cu cei trei moderatori - Mihaela Crăciun, Mihai Rădulescu şi Laurenţiu Ciocăzanu, care îşi utilizează din plin experienţa acumulată în anii de presă şi au fiecare modul propriu de a pune întrebări şi felul special în care îşi pun în valoare invitaţii – ne întâlnim în fiecare sâmbătă, de la ora 17.00, la TVR 1.

În prima ediţie a noului sezon, jurnalistul Mihai Rădulescu stă de vorbă cu Daniela Boşca, psiholog specializat în psihologia copilului. Daniela Boşca duce o luptă cu un fenomen teribil: traumele provocate minorilor, fie de adulţi, fie de cei din rândul lor. Şi cum lupta dificilă solicită arme pe măsura provocării, dialogul porneşte de la abuzurile asupra femeilor, în special asupra minorelor (readuse puternic în atenţie de piesa Macarena, a Erikăi Isac, melodie care a iscat o uriaşă controversă publică) şi continuă cu discuţii despre parenting şi generaţia Z. Cum le vorbim despre educaţie sexuală celor din Gen Z? Dar despre consum alcool şi droguri?​ Aflăm răspunsuri în ediţia din 30 martie a emisiunii „Dincolo de alb şi negru”.

10:00 Eu pot!

* EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitată dr. Elena Barbu

Rata divorțurilor în România a crescut în ultimii ani, ajungând la un nivel record în 2023. Potrivit datelor furnizate de Institutul Național de Statistică, în 2023 au fost înregistrate 47.660 de divorțuri, cu 6,2% mai multe decât în 2022.

Motive:

• Infidelitatea: Infidelitatea este unul dintre cele mai frecvente motive invocate de cuplurile care divorțează.

• Probleme de comunicare: Comunicarea este esențială pentru orice relație. Când partenerii nu pot comunica eficient, este mai probabil să apară conflicte și probleme.

• Violența domestică: Violența domestică este o problemă gravă care poate duce la divorț.

• Probleme financiare: Problemele financiare pot fi o sursă de stres și tensiune în orice relație. Când partenerii nu pot ajunge la un acord cu privire la cum să-și gestioneze banii, este mai probabil să apară conflicte.

• Diferențe de valori: Diferențele de valori pot fi o sursă de tensiune în orice relație. Când partenerii au valori fundamental diferite, este mai dificil să se înțeleagă și să se susțină reciproc.

Adevaratele cauze ale crizelor conjugale?

Ce se ascunde in spatele motivelor de mai sus, din punctul de vedere al constelatiilor?

Ce solutii avem, dupa crizele conjugale?

Ce ne invata constelatiile despre "compromis"?

Realizator şi producător Anca Mazilu

11:00 Vedeta familiei

* Sezonul campionilor

*Talent-show în care protagonişti sunt copiii

Prezintă: Florina Constantinescu și Costin Desliu

Toti cei 32 de campioni au dovedit ca sunt cei mai buni si ca merita trofeul emisiunii oferit de juriul de profesionisti.

Acum este momentul sa castige inimile oamenilor obisnuiti(medici, profesori, manageri, ingineri, studenti, asistentietc..)

Cei care vor decide cine merita marele premiu si titlul“Campionul publicului” sunt 12 jurati, oameni obisnuiti, care nu au specializare in domeniul muzical.

Jurnalist Iulia IoaniţoaiaRegia artistică Dan Manoliu

Producător Monica Mihai

 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1