loader
Foto

Galerie foto

Ion Iliescu, destinul unui om de stânga

Duminică, 5 octombrie, după Telejurnalul de la 20:00, a fost difuzat interviul eveniment cu fostul președinte al României.

 

Claudiu Lucaci
Telejurnal

UPDATE: Telejurnalul poate fi urmărit pe TVR+.

A crezut întotdeauna în ideile de stânga. Spune că din convingere, nu din interes. A trăit istoria Partidului Comunist Român, însă îi reproşează încremenirea în dogmă.

Dintr-un comunist naiv  spune că s-a transformat într-un democrat convins. Adevărul despre viaţa şi viziunea lui Ion Iliescu dinainte de 1989, mărturisit chiar de fostul șef al statului, îl vom afla într-un interviu realizat de Claudiu Lucaci.

Născut în 1930, Ion Iliescu a ajuns la conducerea țării după Revoluția din 1989. Din 22 decembrie 1989 până în 1992 a fost președinte din partea CFSN și au urmat alte două mandate în perioada 1992-1996 și 2000-2004. Din 2006, este președintele de onoare al PSD.

22:00 Afaceri necurate

Film* (KNOCK OFF-Hong Kong, SUA, 1998)

Regia Hark Tsui

Cu: Jean-Claude Van Damme, Rob Schneider, Lela Rochon

* Film de acţiune, comedie. Marcus Ray (Jean-Claude Van Damme), agent de vânzări la o companie producătoare de jeanşi din Hong Kong, descoperă o conspiraţie imensă a mafiei ruseşti de a livra pe piaţa neagră un lot de micro-bombe ultrasofisticate destinate terorismului internaţional. Ajutat de prietenul său Tommy Hendricks (Rob Schneider), agent CIA sub acoperire, Ray îşi dă seama că bombele sunt ascunse în jeanşii contrafăcuţi şi se angajează într-o luptă acerbă pentru a încerca să împiedice o eventuală catastrofă globală.

Redactor Laura Bălan

X

23:50 Jocurile Olimpice

* Speranţe. Episodul 8

Producător Daniela Enăchescu

 
Oamenii și legea: Ce trebuie să știi când dai sau ești dat în judecată

Joi, 9 mai, de la ora 13:00, invitatul Mihaelei Olaru la ”Oamenii și legea”, pe TVR 1, este Ion Dragne, avocat.

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

Cataracta, principala cauză a pierderii vederii

publicat: miercuri, 08 mai 2024

Sâmbătă, 11 mai, de la ora 7:00, urmăriți pe TVR 1 o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”. Aflați de la specialiștii invitați în cadrul ...

Hieronymus Bosch - Ispitirea Sfântului Antonie | VIDEO

"Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție sâmbătă, 11 mai, de la ora 19:00, la TVR 1.

 

#tvr1