loader
Foto

Galerie foto

Iuliana Tudor ne invită La masa de Paşti, alături de generaţia de aur din folclor

La a nouăsprezecea ediţie a emisiunii La masa de Paşti , Iuliana Tudor şi echipa ei ne dau întâlnire cu reprezentanţii generaţiei de aur a folclorului românesc. Duminică, 28 aprilie, de la ora 14.30, la TVR 1.

 

„După 18 ani de când realizăm acest program special de sărbători, simt aceeaşi emoţie, ca la prima ediţie. Şi asta pentru simplul motiv că întâlnirea cu oameni care au scris şi înseamnă istorie pentru cultura tradiţională românească nu are cum să nu te marcheze. Primii care se bucură sunt chiar ei, protagoniştii emisiunii, pentru că se întâlnesc rar în număr atât de mare şi într-o atmosferă relaxată cum este cea de La masa de Paşti”, Iuliana Tudor,  gazdă şi realizator al emisiunii La masa de Paşti de la TVR 1.

(w500)

La a nouăsprezecea ediţie a emisiunii La masa de Paşti, Iuliana Tudor şi echipa ei ne dau întâlnire cu reprezentanţii generaţiei de aur a folclorului românesc.

(w882)

(w882)

(w882)

În duminica de Paşti (28 aprilie), de la 14.30, la TVR 1, îi vom putea vedea şi ne vom bucura de cântecul unor mari artişti precum: Ana Pacatiuş, Matilda Pascal Cojocăriţa, Angela Buciu, Floarea Calotă, Nicolae Furdui Iancu, Angelica Stoican, Cornelia Ardelean Archiudean, Daniela Condurache, Laura Lavric, Elena Merişoreanu, Elena Pădure, Nicolae Sabău (care, la vârsta de 90 de ani, are o poftă de viaţă şi vitalitate de invidiat), Florica Bradu, Florica Zaha, Gheorghe Roşoga, Gheorghe Turda, Ion Ghiţulescu, Maria Murgoci, Viorica Flintaşu, Nicolae Mureşan, Nicoleta Voica, Sofia Vicoveanca, Ştefan Cigu, Ştefania Rareş, Traian Jurchela, dar şi cu Grupul Crai Nou şi Ansamblul Ţara Vrancei.

15:55 Maghiara de pe unu

(II) Redactor coordonator Kacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

16:45 Floarea nopţii

 
Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

 

#tvr1