loader
Foto

Jurnalişti ai Televiziunii Române, premiaţi pentru excelenţă de UZPR

Anca Mazilu şi Tudor Barbu s-au numărat printre cei pe care Uniunea Ziariştilor Profesionişti din România i-a distins cu premii în cadrul unuia dintre evenimentele de referință ale organizației – Premiile „Eminescu, ziaristul”.

 

Pe 28 iunie, de Ziua Ziaristului Român, UZPR a premiat din nou excelența în jurnalism. Organizate an de an, în ziua în care Mihai Eminescu a fost scos din viața publică din cauza unui articol despre libertatea presei, Premiile „Eminescu, ziaristul”, celebrează libertatea de exprimare, precum şi vocaţia şi dăruirea profesioniştilor din media.

(w882) premii uzp

Printre jurnaliştii recompensaţi cu premiul de excelenţă „Eminescu, ziaristul” s-au numărat, anul acesta, Anca Mazilu, producător-moderator al emisiunii „Eu pot!” şi prezentatoare a matinalului de weekend „Cu capu-n zori” – ambele la TVR 1, respectiv Tudor Barbu, directorul postului TVR 3.

(w882) Anca Mazil

„Mă bucur foarte mult că atât emisiunea zilnică Eu pot!, cât şi matinalul Cu capu-n zori au atras atenţia breslei noastre. A fost o surpriză pentru mine să primesc un premiu atât de important pentru moderarea şi conţinutul original al programelor, mai ales că până de curând am preferat să lucrez din spatele camerelor. Televiziunea Română mi-a acordat încredere, iar eu i-am răspuns cu această recunoaştere profesională. Deci, e clar că împreună suntem echipa câştigătoare!”, declară Anca Mazilu.

(w500) diploma

Pe parcursul acestei veri, telespectatorii TVR 1 revăd emisiunea „Eu pot!” în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 16.50, iar Anca Mazilu îi aşteaptă în direct sâmbăta, de la ora 7.00, alături de Bogdan Stănescu, să-şi înceapă weekendul cu energie şi optimism, la „Cu capu-n zori”.

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1