loader
Foto

Se zice că... masajul facial va înlocui acidul hialuronic

Totul despre noile tendinţe de întinerire, în ediţia de miercuri, 6 mai, a emisiunii prezentate de Ioana Voicu şi Flori Constantinescu la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la 17.10

 

Florina Constantinescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Se zice că...
pe 5 mai se sărbătoreşte ziua internaţională a bărbatului. Ioana Voicu şi Flori Constantinescu vor încerca să afle de la invitaţii emisiunii ce-şi doresc bărbaţii de ziua lor. Preferatul romanticelor, Vlad Miriţă, maseurul cosmetician Ştefan Cebotari, o doamnă cu experienţă de viaţă, Marina Almăşan, dar şi cea care a creat o adevărată isterie cu Dale Papi...- Larris - vin la TVR cu propuneri pentru o după-amiază relaxantă. Emisiunea Se zice că..., prezentată de Florina Constantinescu şi Ioana Voicu, se transmite în direct miercuri, 6 mai, la TVR 1, TVR HD şi online, pe tvrplus.ro, de la ora 17.10.

Ce cred femeile că îşi doresc bărbaţii de ziua lor? Ce aşteptări au bărbaţii în materie de cadouri, mai ales de ziua lor, recunoscută internaţional? Marina Almăşan a fost în Japonia şi a trăit o scurtă perioadă alături de japonezi... La Se zice că..., Marina ne va povesti ce a aflat despre comportamentul şi dorinţele bărbaţilor, dar şi ale femeilor din Japonia.

În ce constă masajul facial de atenuare a ridurilor, după câte şedinţe de masaj se vede diferenţa, la ce vârstă este indicat să începi astfel de masaj, dar şi dacă vin şi bărbaţi pentru masaj facial ne spune un bărbat pe care orice femeie şi-l doreşte aproape: Ştefan Cebotari, maseur cosmetician.

Dale Papi, un hit cu aproape 18 milione de vizualizări pe YouTube, este interpetat de o româncă. Lariss vine la Se zice că pentru a ne cânta Dale Papi, dar şi pentru a ne povesti despre experienţa de pe scena Eurovision 2010, când i-a însoţit în finala europeană pe Paula şi Ovi.

Şi tot în ediţia din 6 mai, Ioana şi Flori mai aduc în studioul emisiunii un grup de tineri entuziaşti, fete şi băieţi frumoşi, care fac un spectacol cu muzica, dans, voie bună ce poate fi văzut zilele acestea la Sala Arcub. Ştii ce-am făcut în America?, un musical în care cântece celebre din diverse genuri sunt readuse pe scenă de unii dintre cei mai talentaţi actori, cântăreţi şi dansatori ai momentului, a revenit pe scenele teatrelor din luna martie 2015.

Iar pentru rubrica Hituri de legendă, în care ne reamintim melodii româneşti celebre interpretate de voci excepţionale, aflate la începutul carierei, vine să-şi demonstreze calităţile vocale excepţionale Lucia Dumitrescu. La Se zice că, ea va interpreta celebra Fată dragă, a Mădălinei Manole, acompaniată de Andrei Tudor Band. Lucia Dumitrescu a câştigat Marele Premiu al emisiunii „Ploaia Steluţelor” de la TVR, imitând-o pe Whitney Houston, precum şi Marele Premiu al festivalului Mamaia 2007.

Pe final de emisiune, Vlad Miriţă va povesti cum reuseşte să împace opera cu ferma de porci... Se zice că... interpretul îşi construieşte o casă în pădure, cu fermă de porci şi tot ce trebuie pentru a duce un trai de fermier...

Despre Se zice că...

Show-ul de divertisment în care publicul este pus la curent cu noutăţile din zona socială, culturală şi mondenă continuă cu al doilea sezon din 18 martie la TVR 1. Se zice că... Ioana Voicu şi Florina Constantinescu le propun românilor o alternativă la programele tv de după-amiază, în fiecare miercuri de la 17.10. Alături de invitaţii lor, cele două prezentatoare tratează subiectele în manieră relaxată, explicativă şi anunţă mai multă muzică în platoul Se zice că... Tocmai de aceea, Andrei Tudor Band, noua trupă a emisiunii, punctează prin muzică orice subiect dezbătut.

Emisiunea Se zice că... poate fi urmărită în fiecare miercuri după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

21:00 Gala umorului

*Prezintă: Mirela Zeţa şi Dragoş Huluba

Gala umorului, una dintre cele mai longevive productii ale Televiziunii Române din epoca modernă, vă propune în continuare întâlnirea cu marii actori ai Generaţiei de Aur în scheciuri celebre, momente şi schiţe comice.

Jurnalist Iulia Ioanitoaia

Producător Cosmin Dumitru

22:30 Vis sau realitate?

Prezintă Sebastian Felix Topescu

În acest nou sezon, Basti Țopescu îşi propune să fie și mai aproape de telespectatori, oferindu-le o pauză pentru a visa. În fiecare ediție, Basti se transformă în „creatorul de visuri”, invitând câte o celebritate să pășească alături de el în lumea fanteziei, pentru a-și împlini visul cel mai nebunesc pentru o zi. Datorită formatului nou și calității emisiunii, "Vis sau Realitate" a fost nominalizată la categoria “Original Formats” în cadrul premiilor “Pitch and Play Live!” și se bucură de un succes în continuă creștere.

Invitată Lia Bugnar

Regizor Iulia Stoian
Producător tv Mihai Răzuş

 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1