loader
Foto

La Se zice că..., despre succesul în muzică

Nicole Cherry, Bibi, JO, Randi, Boier Bibescu & The dAdA - în ediţia de miercuri, 13 mai, a emisiunii prezentate de Ioana Voicu şi Flori Constantinescu la TVR 1, TVR HD şi TVR+, de la 17.10

 

Florina Constantinescu
Se zice că...

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Se zice că...
pe 13 mai este liber la discuţii despre muzică. Ioana Voicu şi Flori Constantinescu vor încerca să afle care este reţeta succesului în muzică al unor tineri extrem de talentaţi şi apreciaţi de public deopotrivă. Cu experienţe serioase în spate (concerte, emisiuni de televiziune, premii), recunoscuţi pe stradă, solicitaţi pentru autografe, au găsit timp să vină la  Se zice că... de la TVR. Cu ce gânduri au pornit în carieră, vin să ne povestească la Se zice că tinerii Nicole Cherry, interpreta de numai 13 ani - Bibi, JO, Randi, Boier Bibescu & The dAdA. Emisiunea Se zice că... se transmite în direct miercuri, 13 mai, la TVR 1, TVR HD şi online, pe tvrplus.ro, de la ora 17.10.

Au început repetiţiile pe scena Eurovision 2015, concurs care se desfăşoară la Viena, Austria. Voltaj a avut ieri prima repetiţie, iar la Se zice că..., telespectatorii vor vedea în premieră imagini şi reacţii ale artiştilor.

(w882)

Nicole Cherry va interpreta hitul ei Până vine vineri, JO ne va delecta cu Şoapte, deşi are numai 13 ani, Bibi va cânta despre My Life, iar Randi ne reamiteşte melodia lui, Visător.

Mari artişti internaţionali vor concerta începând de joi şi până în 23 mai la Bucureşti şi Sibiu, în cadrul EUROPAfest 2015, festival de jazz, blues, pop şi clasic. Luigi Gageos, director al festivalului, este prezent în studioul emisiunii pentru a ne da toate amănuntele despre ediţia cu numărul 22 a EUROPAfest. Cum a evoluat festivalul de-a lungul timpului? Ce aduce nou ediţia 2015? Câţi artişti participa anul acesta? Unde, în Bucureşti, se desfăşoară concertele? Dar în Sibiu? Pentru cei care doresc să afle amănunte legate de program, accesaţi europafest.ro şi jazzcompetition.ro.

La rubrica Hituri de legendă, în care ne reamintim melodii româneşti celebre, interpretate de voci excepţionale, aflate la începutul carierei, Bogdan Iftimie vine să ne reamintească melodia O singură noapte!, compusă de Andrei Kerestely, pe versuri de Zoia Alecu. Cu această melodie, Adrian Enache câştiga trofeul Festivalului Naţional Mamaia 2002. Cel care o va interpreta în studioul TVR, acompaniat de Andrei Tudor Band, se trage dintr-o familie de artişti: străbunicul lui a fost Grigoraş Dinicu, iar bunicul a fost chitarist la Teatrul Constantin Tănase, peste 40 de ani. A copilărit într-o casă plină de instrumente muzicale, iar muzica e parte din viaţa lui: Bogdan Iftimie.

Arhitectul Şerban Sturdza este vicepreședintele Fundației Pro Patrimonio care, de 15 ani contribuie la conservarea şi reconstruirea patrimoniului construit al României. Prezent la Se zice că..., Şerban Sturdza ne va povesti despre ce a făcut Fundaţia Pro Patrimonio pentru România pe parcursul celor 15 ani, dar şi ce condiţii trebuie să îndeplinească un obiectiv, o clădire, pentru a intra în raza de acţiune a fundaţiei, cum începe procesul de restaurare, dar şi dacă ne dorim să ajutăm ca voluntari, ce paşi trebuie să urmăm.

Despre Se zice că...

Show-ul de divertisment în care publicul este pus la curent cu noutăţile din zona socială, culturală şi mondenă continuă cu al doilea sezon din 18 martie la TVR 1. Se zice că... Ioana Voicu şi Florina Constantinescu le propun românilor o alternativă la programele tv de după-amiază, în fiecare miercuri de la 17.10. Alături de invitaţii lor, cele două prezentatoare tratează subiectele în manieră relaxată, explicativă şi anunţă mai multă muzică în platoul Se zice că... Tocmai de aceea, Andrei Tudor Band, noua trupă a emisiunii, punctează prin muzică orice subiect dezbătut.

Emisiunea Se zice că... poate fi urmărită în fiecare miercuri după-amiază, de la 17.10, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

15:00 Maghiara de pe unu

(I) Ziua mondială a cărţii -târgul de carte Sepsibook 2022 (redifuzare)Redactor Nagy Enikő

Concurs de cântece populare-reportaj

Redactor Daczó Katalin

Avanpremiera emisiunilor viitoare

Redactor coordonatorKacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

15:55 Maghiara de pe unu

(II) Redactor coordonator Kacsó Edith

Producător Szilágyi Gödri Ildikó

Transmisiune directă + înregistrare

 
Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, vedem drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

Doamna și Unicornul, sâmbătă la

Sâmbătă, 27 aprilie, de la ora 18:59, la TVR 1, vă propunem o nouă ediție la "Teleenciclopedia".

 

#tvr1