loader
Foto

Legea „2 Mai”

Tragediile precum cea de la 2 Mai, au impus îmbunătățirea cadrului legislativ pentru a lupta eficient împotriva infracțiunilor din sfera consumului şi traficului de droguri. Dacă până în martie anul acesta persoanele condamnate pentru trafic de droguri de mare risc puteau primi pedeapsă cu suspendare, odată cu modificarea legislativă, acestea merg obligatoriu la închisoare. Detalii, marți, 30 aprilie, de la ora 13:00, la „Oamenii şi legea”.

 

Oamenii și Legea

(w882) oamenii si

De la ora 13:00, invitatul Mihaelei OLARU a fost George MOLOMAN, avocat.

(w882) oamenii si

Fapta persoanei care, fără a deţine autorizaţie eliberată în condiţiile legii, efectuează fără drept operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea unor drepturi, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai gravă.

(w882) oamenii si

Fapta persoanei care, cu intenţie, efectuează fără drept operaţiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive, pretinzând sau disimulând că acestea sunt produse autorizate potrivit legii, sau a căror comercializare este permisă de lege, constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 la 10 ani şi interzicerea exercitării unor drepturi, dacă fapta nu constituie o infracţiune mai grav.

(w882) oamenii si

Ne puteti trimite comentarii, întrebări, sugestii şi propuneri de teme prin mesaj la numarul de WhatsApp 0728.754.133 precum şi la adresa de e-mail oameniisilegea@tvr.ro.

MODERATOR

  • av. Mihaela OLARU

 

JURNALIST TV
  • Raluca AMZĂR

 

REALIZATOR

  • Ileana GAIŢĂ

PRODUCĂTOR

Mihaela GRECU

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producători: Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Pensia, un drept câștigat

Pensia, un drept câștigat

publicat: miercuri, 15 mai 2024

Joi, 16 mai, de la ora 13:00, urmăriți la TVR 1 o ediție ”Oamenii și legea”.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Românul care a contribuit la descoperirea mileniului, în colecţia „Români universali”, la TVR 1

Pe 20 şi 27 mai, Cristian Tabără ni-l prezintă pe profesorul şi cercetătorul Sorin Istrail, coordonatorul echipei care a lucrat la întoc­mi­rea ...

 

#tvr1