loader
Foto

Galerie foto

Lidia Vulea – „Educaţia ca leac pentru sărăcie” | VIDEO

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 2 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne-au prezentat două noi reportaje-portret ale unor eroi de lângă noi. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii timp de o săptămână.

 

Prin organizația pe care a înființat-o acum 10 ani, Lidia Vulea oferă spijin educațional pentru 500 de copii din satele sărace ale Clujului. Cei mici primesc ajutor la teme, meditații, activități de dezvoltare personală, sunt duși în tabere și excursii. Familiile lor primesc pachete cu alimente de sărbători, iar copiii au, la început de an școlar, rechizite și haine.

(w882)

(w882)

În ultimii doi ani, membrii asociației au ridicat cu 300.000 de euro - bani din donații - un centru educațional modern, unde copiii vor primi ajutor la teme și vor avea parte de activități. În acest centru va exista și un apartament de urgență pentru victimele violenței domestice, la parter fiind proiectată și o cafenea socială pentru a se autosusține. În viziunea Lidiei, acesta este un centru care le va oferi beneficiarilor un loc de evadare, pentru câteva ore, de la grijile și neajunsurile de acasă.

(w882)

Lidia Vulea reprezintă a treia propunere a Televiziunii Române pentru titlul de „Omul anului”. Am cunoscut-o joi, pe 2 mai, de la ora 18.00, în episodul 2 al noului sezon al campaniei TVR ce caută eroii dintre noi. „Educaţia ca leac pentru sărăcie” este titlul reportajului realizat de echipa TVR.

(w882)

***

Lansată în 2023, campania „Omul anului” a fost primită cu bucurie de telespectatorii TVR. Oameni obişnuiţi, mulţi dintre ei necunoscuţi publicului larg, au avut ocazia să fie apreciaţi de o ţară întreagă pentru fapte deosebite, pentru realizări personale de excepţie, pentru felul în care au reacţionat într-o situaţie limită, pentru modelul pe care îl oferă comunităţii lor.

Anul acesta, spectacolul poveştilor emoţionante şi al oamenilor buni continuă. Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor astfel de eroi. Telespectatorii pot vota protagoniştii fiecărei ediţii timp de o săptămână, până la următoarea ediţie şi, în acelaşi timp, pot transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

1:15 Dosar România (R)

Realizator Ioana Mureşan

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)

3:00 Sport (R)

(Reluare)
 
Rodica Mandache, în rolul Pălărierului... cel bun, la „Vis sau realitate”

Pe 17 mai, mult admirata actriţă îşi încearcă noi talente. Basti Ţopescu îi este alături, ajutând-o să-şi îndeplinească visul. Un nou episod „Vis ...

Veta Biriş, triplu aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1

Iuliana Tudor ne invită să omagiem viaţa şi cariera artistei împreună cu Mariana Anghel, Niculina Stoican, Ilie Medrea, precum şi cu ...

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

 

#tvr1