loader
Foto

Galerie foto

Maria Buză virează brusc: a devenit pilot de raliu... pentru o zi. Duminică, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Actriţa și-a învins teama şi a intrat pe circuit, alături de Basti Ţopescu, într-un nou episod al emisiunii „Vis sau realitate” de la TVR 1, difuzat duminică, 28 mai, de la ora 16.30.

 

Sebastian Felix Țopescu
Vis sau realitate

„Dacă Maria ar avea o dronă care să o urmărească peste tot, ar ieși cel mai tare reality show. Are așa un umor și o bună dispoziție, că te cucerește imediat!” spune Basti Ţopescu despre invitata sa de duminică la „Vis sau realitate”. Maria Buză e convinsă că secretul fericirii este să te bucuri de ce ai, de lucrurile simple și să vezi mereu partea plină a paharului. Şi totuşi, o viaţă liniştită trebuie „condimentată” din când în când cu câte o „nebunie”! Aşa crede şi actriţa care, deşi fericită cu realizările şi parcursul ei de până acum, îşi doreşte să fi avut curajul de a încerca o profesie care necesită o doză considerabilă de teribilism şi îndrăzneală: pilot de raliu.

Am văzut-o, aşadar, îndeplinindu-şi dorinţa alături de Basti Ţopescu, la „Vis sau realitate”, pe 28 mai, de la 16.30, la TVR 1.

(w882) Maria si B

(w882) Maria Buza

Din adolescență, Maria Buză a fost atrasă de dans și de muzică, apoi, îndrumată de prietena ei, Lia Bugnar, a dat la Teatru. În loc să cânte un cântecel, ca toți ceilalți candidaţi, ea a cântat un potpuriu, trecând de la Maria Tănase la Whitney Houston și surprinzând comisia de examen. A intrat a treia la clasa lui Gelu Colceag.

(w882) Maria Buza

Maria a făcut parte din Grupul Umoristic Vouă, joacă la Teatrul Național I.L.Caragiale din București, a avut nenumărate colaborări în televiziune și cântă alături de Taraful George Pătrașcu, soțul ei. În plus, e „Floarea” care aduce un plus de culoare, alături de „Gheorghe” (Marius Rizea), fiecărei ediţii „Vedeta populară”. Maria Buză iubește din tot sufletul natura. În pandemie, s-a retras la țară, unde are o mulțime de pisoi și căței și unde se simte cu adevărat fericită.

(w882) Maria si B

Ea e Maria Buză și o țară-ntreagă îi recunoaște râsul. I l-am auzit şi în ediţia „Vis sau realitate” ce a avut-o ca protagonistă. Dar nu doar râsul, pentru că împlinirea propriului vis este o provocare pentru actriţă... „Să fii pilot de raliu este mult mai greu decât m-aş fi aşteptat... Totuşi, eu am urcat la volan cu aplomb, iar Maria cu teamă. Rezultatul îl vedeţi în emisiune”, a mai spus Basti Ţopescu, invitându-ne să ne rezervăm o jumătate de oră din după-amiaza de duminică, pentru a o însoţi pe Maria Buză în aventura vieţii ei.

(w882)

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din 26 martie la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30 (şi în reluare sâmbăta, la 12.30).

(w882)

(w882)

Vedeta care încheie seria de personalităţi care îşi împlinesc dorinţele nerealizate la „Vis sau realitate” este actriţa Carmen Tănase. Ce şi-ar fi dorit să devină aflăm în ediţia următoare a reality show-ului de la TVR 1, pe 4 iunie.

0:00 Omul anului (R)

Moderator Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci

Producator Oana Turcu

Coordonator campanie Nicolae Cozma

(Reluare)

1:00 Istorii ascunse (R)

Realizator Cristina Băican

(Reluare)
 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1