loader
Foto

Maria Cîrneci, aniversată la „Petrecere... cu cântec!”, pe TVR 1 | VIDEO

Iuliana Tudor ne-a invitat să sărbătorim cei 45 de ani de cântec ai artistei împreună cu Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum şi cu reprezentanţi ai tinerei generații de interpreţi. A doua ediţie a emisiunii s-a difuzat pe 21 aprilie, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVR Internaţional.

 

Iuliana Tudor
Petrecere... cu cântec!

Artişti care au devenit modele pentru multe generații de tineri și care, prin tot ce au făcut de-a lungul carierei lor, lasă o moștenire culturală importantă, sunt protagoniştii emisiunii „Petrecere... cu cântec!”, pe care Iuliana Tudor ne-o propune în fiecare duminică seară, la TVR 1.

Cea de-a doua ediţie, difuzată pe 21 aprilie, de la ora 21.00, a aniversat-o pe Maria Cîrneci, care, anul acesta, împlineşte 45 de ani de carieră artistică.

(w882) maria cirn

Artistei i-au fost sunt alături câţiva dintre cei mai iubiţi interpreţi şi prieteni: Mioara Velicu, Ionuţ Fulea, Cornelia şi Lupu Rednic, precum şi reprezentanţi ai tinerei generații, laureați ai talent-show-ului de folclor „Vedeta populară”: Iulia Mihai, Ionuț Cocoș și Gabriel Gorjanu.

(w882) invitati

(w882) tineri

Şi în această ediţie, acompaniamentul muzical a fost asigurat de Orchestra Fraților Advahov, condusă de Vasile și Vitalie Advahov, o colaborare ce aduce un plus de valoare emisiunii. De asemenea, primesc cu bucurie invitaţia la petrecere și membrii Ansamblului Burnasul, coregraf Lucian Casapu, precum și membrii Ansamblului Cununa Carpaților, coordonator Ștefan Osepciuc.

(w882) fratii Adv

(w882) larg

Nu au lipsit imaginile din arhiva Televiziunii Române, detaliile despre cei 45 de ani de cântec ai Mariei Cîrneci, momentele muzicale în premieră, duetele inedite și, ca la orice aniversare, sărbătorita a avut parte și de surprize...

(w882) Mioara Vel

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. „Petrecere... cu cântec!” este un proiect menit să readucă în prim plan muzica populară românească și artiştii extraordinari ai folclorului nostru. Muzica interpretată live, surprizele şi emoţiile autentice ale participanţilor sunt ingrediente ce ne asigură că merită să ne petrecem serile de duminică în faţa micului ecran.

(w882) Iuliana Tu

„Emisiunea este gândită sub forma unei petreceri, într-o atmosferă caldă, oferind posibilitatea protagonistului să se simtă în largul său şi să se bucure de sărbătoare”, explică Iuliana Tudor, producător şi moderator al programului. „Petrecere... cu cântec!” începe în fiecare duminică seară, de la ora 21.00, la TVR 1 şi TVRi.

 

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 5

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
 Legea „2 Mai”

Legea „2 Mai”

publicat: luni, 29 aprilie 2024

Tragediile precum cea de la 2 Mai, au impus îmbunătățirea cadrului legislativ pentru a lupta eficient împotriva infracțiunilor din sfera ...

Programe speciale de Paşte, la TVR

Programe speciale de Paşte, la TVR

publicat: luni, 29 aprilie 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Mădălina Rădulescu: „It-iștii care programează binele”

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 2 mai, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi ...

 

#tvr1