loader
Foto

Galerie foto

Marian Drăgulescu, un sportiv... de zahăr! Duminică, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1

Fostul gimnast și-a îndeplinit dorinţa de a deveni, măcar pentru o zi, cofetar. Basti Ţopescu i-a dat ocazia să afle cum ar fi performat într-un laborator de cofetărie, duminică, 16 aprilie, de la 16.30, în reality show-ul „Vis sau realitate”, la TVR 1. | VIDEO

 

Vis sau realitate

Dacă ar fi talentat în bucătărie măcar pe jumătatea talentului la gimnastică, ar fi putut deveni, probabil, un chef renumit în ale dulciurilor, cu stele Michelin pe post de medalii. Dar viaţa lui Marian Drăgulescu a luat alt curs, astfel că marele campion nu a avut niciodată ocazia să confirme în acest domeniu, pe cât de frumos, pe atât de delicios. Alegând cariera de sportiv de performanţă, a adus României cununi de laur, dar, pentru a se putea dedica cu totul acestui scop, a fost nevoit să renunţe la un alt vis al său, acela de a deveni un cofetar faimos. Duminică, 30 aprilie, Basti Ţopescu i-a dat ocazia să simtă cum ar fi fost dacă ar fi luat-o pe acest drum. Cofetar pentru o zi – astfel l-am văzut pe Marian Drăgulescu la „Vis sau realitate”, de la ora 16.30, la TVR 1.

(w882)

Într-o disciplină în care majoritatea sportivilor se retrag la 27-28 de ani, Marian Drăgulescu a performat până la 41 de ani, intrând în istoria gimnasticii. Are peste 30 de medalii obținute la Campionatele Mondiale, Campionatele Europene și Jocurile Olimpice. De zece ori campion european, de opt ori medaliat cu aur la Mondiale, Marian a rămas în suflet cu medalia câștigată la Campionatul European de la Cluj-Napoca, în 2017. Sala plină cu peste 6.000 de români cântând Imnul alături de el a devenit amintirea sa cea mai dragă.

(w882) sala

(w882) sala

După 20 de ani de carieră, e convins că succesul a venit pentru că a simțit efortul ca pe o plăcere, nu ca pe o corvoadă. Sala de gimnastică i se pare un loc de joacă imens, sigur pentru copii, unde există groapă cu bureți în care, oricum ai sări, nu te poți lovi. Asta a crezut când a descoperit-o la 7 ani, iar acum are sala sa și antrenează viitori campioni. Are o săritură ce îi poartă numele, a bătut numeroase recorduri și speră că va reuși, ca antrenor, să motiveze mulți copii să facă sport de performanță.

(w882) sala

(w882) sala

Dacă pe culoarul de alergare spre groapa de sărituri se simte ca peştele în apă, l-am văzut, la „Vis sau realitate”, pe Marian Drăgulescu într-o ipostază complet diferită. Asistat de Basti Ţopescu şi de un maestru cofetar, el și-a arătat priceperea în pregătirea unui tort de căpşuni, cu frişcă şi bezele. Dacă desertul său a primit... punctaj de calificare, am aflat duminică după-amiază, la TVR 1.

(w882)

(w882)

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? De curând intrat în echipa TVR 1, dar familiarizat cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din 26 martie la TVR 1, în fiecare duminică, de la 16.30 (şi în reluare sâmbăta, la 12.30).

Ediţiile următoare ale reality show-ului de la TVR 1 ne vor dezvălui ce şi-ar fi dorit să devină personalităţi precum Irina Margareta Nistor, Maria Buză, Liana Stanciu sau Marius Manole.

5:45 Floarea nopţii (R)

(KNIGHT FLOWER/NIGHT BLOOMING FLOWER-Coreea de Sud, 2024) Episodul 8

Cu: Lee Hanee, Lee Jong-won, Kim Sang-joong, Lee Ki-woo

*Dramă romantică, serial de aventuri. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)

6:55 Imnul României

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1