loader
Foto

Mariana Gheorghe în dialog cu Eugenia Vodă, la Profesioniştii de la TVR 1

„Persoana despre care se vorbeşte foarte mult, dar despre care se ştie foarte puţin” vine la Profesioniştii de sâmbătă, 8 martie, de la 22.10 (TVR 1 şi tvrplus.ro )

 

Eugenia Vodă
Profesioniştii ... cu Eugenia Vodă

UPDATE: Ediția de sâmbătă este disponibilă online pe TVR+

De 8 martie, realizatoarea Eugenia Vodă stă de vorbă, la Profesioniştii, cu femeia cotată de revista Fortune drept cea mai puternică femeie din România. Este primul executiv român şi singurul manager din Europa de Sud-Est în clasamentul celor mai puternice femei din lumea internaţională a afacerilor, tot conform topului alcătuit de revista Fortune. Mariana Gheorghe, directorul general Petrom, vine să povestească despre viaţa şi cariera ei sâmbătă, de la 22.10, la Profesioniştii de la TVR 1 şi tvrplus.ro.

Eugenia Vodă realizează portretul unei „self made woman” plecate din Lupeni şi apreciate drept cea mai influentă femeie de afaceri a momentului. „Este un personaj despre care se vorbeşte foarte mult, dar despre care se ştie foarte puţin”, spune Eugenia Vodă, realizatoarea Profesioniştilor. „Sâmbătă seară, o veţi cunoaşte poate un pic mai bine”, continuă ea.

Realizatoarea TVR a început seria Profesioniştilor în acest an cu o ediţie specială, dedicată actriţei Stela Popescu, la cea de-a doua ediţie, inivitatul ei fiind profesorulul universitar doctor Teofil Lung. Fostul director general al Institutului Geologic al României (IGR), profesorul doctor inginer Ştefan Marincea a fost invitatul Eugeniei Vodă la ediţia Profesioniştii din 18 ianuarie, cea de-a treia premieră din 2014 a emisiunii TVR 1. Pe 22 februarie, regizorul Radu Afrim a intrat în în galeria invitaţilor Eugeniei Vodă la Profesioniştii de la TVR 1. Întreaga colecţie de emisiuni Profesioniştii poate fi urmărită şi online, pe portalul video al TVR, www.tvrplus.ro.

Eugenia Vodă, realizatoarea emisiunii Profesioniştii de la TVR 1, a fost premiată pe 4 martie la Gala Mediafax 2014 – Gala valorilor cu Premiul pentru excelenţă în comunicare. Gala Mediafax este evenimentul prin care agenţia de presă aniversează jurnalismul de calitate, făcut după cele mai înalte standarde ale profesiei.

Despre Profesioniştii: Unul dintre cele mai longevive programe ale Televiziunii Române, emisiunea Profesioniştii este difuzată de TVR 1 din anul 2000 şi a oferit publicului înregistrări unicat cu Puiu Călinescu, Jean Constantin, Dem Rădulescu, Gheorghe Dinică, Adrian Pintea, Leopoldina Bălănuţă, Octavian Paler, dar şi Tataee de la BUG Mafia, jurnalistul Cristian Tudor Popescu sau actorul Marius Manole. Emisiunea Profesioniştii a fost distinsă cu numeroase premii, printre care „Premiul Clubului Român de Presă" pentru cel mai bun talk-show, „Premiul criticii" pentru cea mai bună emisiune de televiziune, dar şi premiul APTR pentru talk-show. Realizatoarea Eugenia Vodă completează arhiva de aur a Televiziunii Române cu fiecare ediţie a emisiunii Profesioniştii, aceasta rămânând constantă în privinţa calităţii invitaţilor şi a calităţii produsului de televiziune.

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

 

#tvr1