loader
Foto

Galerie foto

Marius Brăila: „Supereroii sunt printre noi!” | VIDEO

Spectacolul poveştilor emoţionante continuă la TVR în campania „Omul anului”. Pe 9 mai, de la ora 18.30, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne-au prezentat două noi reportaje-portret ale unor eroi de lângă noi. Telespectatorii îşi pot vota favoriţii timp de o săptămână.

 

Marius Brăila, tânărul pentru care nu există „Nu pot”, a deschis o școală pentru copiii cu nevoi speciale. El înșuși părea condamnat, în copilărie, la o viață petrecută în scaunul cu rotile. Dar nu s-a întâmplat așa. Părinții i-au spus că orice e posibil, atunci când vrei.

(w882)

Marius Brăila s-a transformat. S-a metamorfozat, dintr-o persoană cu dizabilități, într-un supererou cu multiple și nebănuite abilități. Are un job, o familie și trei copii: cel mai mic, un băiețel abandonat, pe care a vrut să-l salveze. Și a înființat o școală pentru copii cu dizabilități – o școală pentru supereroi.

(w882)

Marius Brăila este propunerea Televiziunii Române pentru titlul de „Omul anului” de joi, pe 9 mai.  L-am cunoscut de la ora 18.30, în episodul 3 al noului sezon al campaniei TVR ce caută eroii dintre noi. „Supereroii sunt printre noi!” este titlul reportajului care ne spune povestea lui.

(w882)

***

Lansată în 2023, campania „Omul anului” a fost primită cu bucurie de telespectatorii TVR. Oameni obişnuiţi, mulţi dintre ei necunoscuţi publicului larg, au avut ocazia să fie apreciaţi de o ţară întreagă pentru fapte deosebite, pentru realizări personale de excepţie, pentru felul în care au reacţionat într-o situaţie limită, pentru modelul pe care îl oferă comunităţii lor.

Anul acesta, spectacolul poveştilor emoţionante şi al oamenilor buni continuă. Din 25 aprilie, în fiecare joi după-amiază, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale unor astfel de eroi. Telespectatorii pot vota protagoniştii fiecărei ediţii timp de o săptămână, până la următoarea ediţie şi, în acelaşi timp, pot transmite propuneri pentru a fi înscrise în cursa pentru „Omul anului”.

19:45 Sport

20:00 Telejurnal

*Ştiri* Prezintă: Claudiu Lucaci și Mihai Rădulescu

Producători: Diana Anghel şi Dorin Munteanu

Transmisiune directă

 

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 21:00, la TVR1 vă aşteptăm la filmul de aventuri „Spirite neîmblânzite" (Man from Snowy River – Australia, 1982).

Cancerele osoase se tratează! Dăruiește speranță copiilor care luptă pentru viață!

Sâmbătă, 18 mai, de la ora 7:00, la TVR 1 și TVR+, vă invităm să urmăriți o ediție de colecție "Un doctor pentru dumneavoastră".

„Ora Regelui”, la TVR 1: Vizita familiei regale la Ministerul Apărării Naţionale

Imaginea și povestea Reginei Maria a României au ajuns în fermecătorul castel din Marsilia Château de la Buzine. Întâlnirea Majestăţii Sale ...

 

#tvr1