loader
Foto

Matteo Patrone, cap de afiș vineri la „Banii Tăi”, la TVR1

Vineri, 7 decembrie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Subiectele ediției: problemele mediului de afaceri românesc, impactul financiar al voucherelor de vacanță și monedele digitale.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Nu doar populația României scade accelerat. În mod logic și mediul de afaceri se resimte, dar sunt și anumiți factori care agravează situația. Scăderea cu 30% în 10 ani a numărului de companii active și o rată a insolvențelor de 4 ori mai mare decât media europeană, ar trebui să ne pună serios pe gânduri. Urmăriți vineri, la „Banii Tăi”, o analiză la obiect, extrem de interesantă, de la analistul economic Iancu Guda.

Băncile centrale din întreaga lume ar trebui să ia în considerare emiterea unei monede digitale, pentru că tranzacțiile de acest fel ar deveni mai sigure”, a afirmat directorul general al Fondului Monetar Internațional, Christine Lagarde. Cum reacționează autoritățile române în problema criptomonedelor, vă spunem, vineri, la „Banii Tăi”.



Suntem foarte mulțumiți de rezultatele activității în România a Băncii europene de reconstrucție și dezvoltare, și suntem deschiși la propuneri, declara acum câteva luni ministrul Finanțelor Publice. Dar cum anume funcționează relația BERD cu România, ne va spune italianul care din 2015 a fost director regional pentru România şi Bulgaria, iar recent a fost numit director general BERD pentru Europa de Est şi Caucaz. Matteo Patrone, înainte de plecarea din România, în exclusivitate la „Banii Tăi”.

Nu degeaba am vorbit și data trecută despre turism, vedeta sezonului și chiar subiect de moțiune simplă, prin care se cere demisia ministrului de resort. E în dezbatere publică o lege a Turismului care să impulsioneze dezvoltarea sectorului, mai mult și mai coordonat decât au făcut-o voucherele de vacanță, aplicate pentru prima dată după o lungă așteptare. De vreo 10 ani. Aflați mai multe vineri, la Banii Tăi, de la Alin Burcea, CEO, agenția de turism Palalela 45, Traian Bădulescu, consultant turism, și Maria Stoian, Președinte Fondator, ANTREC România.

(w882) Monica Ghi

(w882) Monica Ghi

În fiecare vineri urmăriți emisiunea „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+.  În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

Foto: Mircea Mitrofan

7:00 Telejurnal matinal

*Matinal*Ştiri*Sport* Meteo

Prezintă: Laura Fronoiu şi Marius Popa / Maria Chiriţă şi Ionuţ Gheorghe

Producător Andreea Vişan şi Delia Nicola

Transmisiune directă

9:45 Teleshopping

 
„Dialog printre comploturi, cu misteriosul domn Virgil Măgureanu”. Joi, la „Dosar România” | VIDEO

Primul director al SRI face dezvăluiri într-un interviu acordat în exclusivitate jurnalistului TVR Răzvan Butaru pentru „Dosar România”. ...

Doamna Lia de la farmacie – un nou vis împlinit, vineri, la TVR 1

Pe 19 aprilie, Lia Bugnar îşi joacă propriul rol – cel care ar fi putut fi însăşi viaţa ei, dacă scena nu ar fi ales-o. Basti Ţopescu îi ...

„Breaking Fake News!”: despre „Marea resetare”

Duminică, 21 aprilie, ora 19.00, la TVR 1, Marian Voicu va dezbate, cu psihiatrul Gabriel Diaconu, teoria conspirației prin care un „guvern ...

 

#tvr1