loader
Foto

Galerie foto

Melania Medeleanu şi Cătălin Ştefănescu, despre solidaritate şi preţul binelui

La "Garantat 100%" , aţi putut urmări un dialog cât o mărturie despre speranţă, generozitate, implicare şi solidaritate ca tratament pentru suferinţa celor mai încercaţi dintre noi.

 

Cătălin Ştefănescu
Garantat 100%

Cătălin Ştefănescu şi Melania Medeleanu au vorbit despre proiectul MagicHome: construirea unui centru pentru părinţii copiilor bolnavi de cancer în care aceştia să poată sta în timpul tratamentului celor mici.

Pare că nu mai ai ce să spui despre aceste subiecte. E ca şi când ai vorbi despre copii cu afecţiuni oncologice, dar ai şti că nu toată lumea vibrează la aşa ceva. În realitate, este o poveste care începe în fiecare zi şi nu se va termina niciodată.

(w882) Catalin St

MagicHome e dovada faptului că, dacă cineva se încăpăţânează să ne deschidă ochii spre o cauză care are nevoie de susţinere în timp, pe o perioadă îndelungată, există destui oameni gata să răspundă cu ce pot unei asemenea chemări. Într-un ocean de suferinţă, MagicHome a reuşit să aducă o campanie de poveste cu final fericit. Peste o sută de mii de români s-au implicat în proiect, iar donaţiile lor au însumat 500.000 de euro, astfel că, în curând, casa va fi gata.

(w882) Catalin St

Copiii care suferă de afecţiuni oncologice, cei care suferă de arsuri grave, cei care au pierdut pe cineva drag sunt cât se poate de concreţi. Părinţii care stau zile şi săptămâni în şir pe un scaun de spital, veghindu-şi copiii, sunt, la rândul lor, cât se poate de concreţi”, spune Cătălin Ştefănescu despre tema care a străbătut ca un fior media din România, mainstream şi alternative, în ultima lună. „Aşa trebuie să fie şi solidaritatea noastră. La fel de concretă trebuie să fie şi redescoperirea noastră ca oameni, nu doar ca elemente dintr-o mulţime”, adăugă Cătălin, după filmarea ediţiei alături de Melania Medeleanu, fondator MagiCamp şi MagicHome.

(w882) Catalin St

0:15 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:55 Misterul lui Kaspar Hauser (R)

Telecinemateca (KASPAR HAUSER/JEDER FUR SICH UND GOTT GEGEN ALLE-Germania, 1974)

Prezintă Radu F. Alexandru. Realizator Ioana Constantin-5’

Regia Werner Herzog

Cu: Bruno S., Walter Ladengast, Brigitte Mira

Dramă-bazată pe o poveste reală. Redactor Cristina Crăciun

X

*Marele Premiu al Juriului, premiul FIPRESCI şi Premiul Juriului Ecumenic-Festivalul de Film de la Cannes, 1975

(Reluare)
 
Răspunderea penală versus răspunderea civilă

Răspunderea penală versus răspunderea civilă

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Ce presupun acţiunea penală şi acţiunea civilă în procesul penal? În ce constă raportul de cauzalitate între fapta ilicită şi prejudiciu? Cum ...

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

Victimele accidentelor rutiere şi drepturile lor

publicat: marţi, 16 aprilie 2024

Sunteţi victima unui accident rutier, ştiţi ce drepturi aveţi? Cum puteţi obţine repararea prejudiciului suferit? Ce se întâmplă în cazul ...

La TVR 1, facem „Petrecere... cu cântec!” Iuliana Tudor, alături de mari artişti ai folclorului românesc! | VIDEO

TVR onorează parcursul profesional al personalităţilor muzicii populare și contribuția lor la continuitatea culturii tradiționale din România. În ...

 

#tvr1