Meserii creative, în noul sezon #creativ, la TVR 1 | VIDEO
marţi, 22 septembrie 2020
Actrița Corina Moise a deschis sezonul 7 al emisiunii #creativ, vineri, 25 septembrie, după filmul serii. #creativ se difuzează în reluare sâmbătă dimineaţa, la 11.30.

„Cred că lunga perioadă de izolare mi-a reîntărit gândul că fără creativitate este foarte greu să supraviețuim. Fără a accesa cu ușurință imaginația, uneori realitatea este mult prea înfricoșătoare, aproape paralizantă. Iar gândul că voi putea filma din nou oameni care accesează atât de firesc creativitatea, că mă voi putea reconecta la povești de viață frumoase, a fost pentru mine un colac de salvare în acest început de an curios¨, ne-a mărturisit Claudia Spătărescu, realizatoarea emisiunii.

(w500)

Corina Moise este o actriță care impresionează în aceeași măsură în comedie și dramă, fiind genul de artist care se implică total, cu orice preț. Are harul de a povesti cu multă sinceritate despre meseria și viața ei, iar pe scenă își clădește jocul pe emoție, ajutându-l pe cel care o privește să se conecteze rapid la lumea care se desfășoară în fața sa. Pe actriţa Corina Moise o vom descoperi în debutul noului sezon #creativ de la TVR 1. Vineri, 25 septembrie, ora 23.00.

(w640)

(w640)

„Începem sezonul 7 al emisiunii #creativ cu o actriță pe care eu o admir mult, Corina Moise, un om integru și profesionist, pe care m-am bucurat enorm să-l cunosc și în afara scenei. În toamna aceasta vom aduce pe micul ecran meserii #creative aproape uitate, cum este cea de pălărier, dar și oameni care dezvoltă pasiuni noi printre români, cum ar fi cafeaua de specialitate. Am filmat cu Octav Șapovalov, un pălărier extrem de talentat și atent la detalii, un artizan autodidact, dar și cu Bogdan Georgescu, vicecampionul mondial de Roasting (prăjire a cafelei) 2019. Am invitat de asemenea un apicultor care este rapper în timpul liber, George Manuel Axinte, care m-a învățat să iubesc și mai mult albinele”, ne-a mai povestit producătoarea emisiunii, Claudia Spătărescu.

(w640)

(w640)

Emisiunea #creativ se remarcă prin montajul realizat cu extrem de multă agilitate. Fiecare fragment de interviu este filmat din nenumărate unghiuri, iar o parte din emisiune continuă să fie filmată cu telefonul mobil, surprinzând, astfel, momente autentice şi foarte haioase.

(w640)

(w640)

(w640)

Producător: Ana Maria Pleșcan

Realizator: Claudia Spătărescu

 

 • 16:00
  Studio Mondial:
  Costin Deşliu/Tudor Furdui * Live stadion (16,52) Producatori : Daniela Enăchescu/ Valentina Stelescu Transmisiune directă st. 2
 • 17:00
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Tările de Jos-SUA (meci din optimi) Comentator Emil Hossu Longin Producător: Daniel Chican /Horatiu Rusu Transmisiune directa de la Stadion Khalifa International, Ar-Rayyan
 • 19:00
  Studio Mondial:
  Costin Deşliu/Tudor Furdui Producatori : Daniela Enăchescu/ Valentina Stelescu Transmisiune directă st. 2
 • 20:00
  Telejurnal
  *Ştiri* Meteo Prezintă Radu Andrei Tudor Producători: Anamaria Panait / Diana Anghel Transmisiune directă
 • 20:52
  Live stadion
 • 21:00
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Argentina-Australia (optimi) Comentator Dragos Bocanaciu Producător: Daniel Chican /Horatiu Rusu Transmisiune directa de la Stadion Ahmad Bin Ali, Ar Rayyan
 • 23:07
  Studio mondial
  Comentatori : Costin Deşliu/Tudor Furdui Producatori : Daniela Enăchescu/Valentina Stelescu Transmisiune directă st. 2
 • 23:40
  SuperMondial
  Prezintă George Tănase Producător Octavian Pescaru Transmisiune directă din st.2
 • 00:15
  Ora Unirii
  Producător Diana Pascal /
 • 00:20
  Profesioniştii... cu Eugenia Vodă
  ...cu Eugenia Vodă* Best of Invitat Gheorghe Hagi Emisiune de Eugenia Vodă
 • 01:30
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Argentina-Australia (reluare de la ora 21,00)
 • 03:25
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022
  Campionatul Mondial de Fotbal , Qatar 2022 * Tările de Jos-SUA (meci din optimi) (reluare de la ora 17,00)
 • 05:20
  Vorbeste corect!
 • 05:30
  # Creativ
  Producator Claudia Spatarescu