loader
Foto

Galerie foto

Meserii creative, în noul sezon #creativ, la TVR 1 | VIDEO

Actrița Corina Moise a deschis sezonul 7 al emisiunii #creativ, vineri, 25 septembrie, după filmul serii. #creativ se difuzează în reluare sâmbătă dimineaţa, la 11.30.

 

Claudia Spătărescu
#CREATIV

„Cred că lunga perioadă de izolare mi-a reîntărit gândul că fără creativitate este foarte greu să supraviețuim. Fără a accesa cu ușurință imaginația, uneori realitatea este mult prea înfricoșătoare, aproape paralizantă. Iar gândul că voi putea filma din nou oameni care accesează atât de firesc creativitatea, că mă voi putea reconecta la povești de viață frumoase, a fost pentru mine un colac de salvare în acest început de an curios¨, ne-a mărturisit Claudia Spătărescu, realizatoarea emisiunii.

(w500)

Corina Moise este o actriță care impresionează în aceeași măsură în comedie și dramă, fiind genul de artist care se implică total, cu orice preț. Are harul de a povesti cu multă sinceritate despre meseria și viața ei, iar pe scenă își clădește jocul pe emoție, ajutându-l pe cel care o privește să se conecteze rapid la lumea care se desfășoară în fața sa. Pe actriţa Corina Moise o vom descoperi în debutul noului sezon #creativ de la TVR 1. Vineri, 25 septembrie, ora 23.00.

(w882)

(w882)

„Începem sezonul 7 al emisiunii #creativ cu o actriță pe care eu o admir mult, Corina Moise, un om integru și profesionist, pe care m-am bucurat enorm să-l cunosc și în afara scenei. În toamna aceasta vom aduce pe micul ecran meserii #creative aproape uitate, cum este cea de pălărier, dar și oameni care dezvoltă pasiuni noi printre români, cum ar fi cafeaua de specialitate. Am filmat cu Octav Șapovalov, un pălărier extrem de talentat și atent la detalii, un artizan autodidact, dar și cu Bogdan Georgescu, vicecampionul mondial de Roasting (prăjire a cafelei) 2019. Am invitat de asemenea un apicultor care este rapper în timpul liber, George Manuel Axinte, care m-a învățat să iubesc și mai mult albinele”, ne-a mai povestit producătoarea emisiunii, Claudia Spătărescu.

(w882)

(w882)

Emisiunea #creativ se remarcă prin montajul realizat cu extrem de multă agilitate. Fiecare fragment de interviu este filmat din nenumărate unghiuri, iar o parte din emisiune continuă să fie filmată cu telefonul mobil, surprinzând, astfel, momente autentice şi foarte haioase.

(w882)

(w882)

(w882)

Producător: Ana Maria Pleșcan

Realizator: Claudia Spătărescu

 

23:45 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:20 Dosar România (R)

Realizator Gabriel Geamănu

Producător Răzvan Butaru

(Reluare)
 
Sezonul 14 al „Anchetelor comisarului Antonescu” continuă seria ediţiilor ce reconstituie cazuri de omor

Fără păcăleală! Colonelul în retragere Dan Antonescu revine la TVR 1 pe 1 aprilie, cu noi cazuri rezolvate de infracţiuni grave. Ediţiile noului ...

Partajul succesoral. Împărțirea bunurilor moștenite

Cine are dreptul la moştenire şi cum se împart bunurile comune? Ce este rezerva succesorală şi care sunt moştenitorii rezervatari? Care sunt ...

Demontăm şi explicăm mituri de pe la noi, în noul sezon „Exclusiv în România”

Mitul despre locul în care s-a răsturnat căruţa cu proşti, unicatele mondiale ale Sucidavei din Corabia sau o vizită în Valea Jiului, pe Planeta ...

 

#tvr1