loader
Foto

Ministrul Agriculturii, într-o ediţie specială Viaţa satului

Daniel Constantin a discutat despre anul agricol 2015 în prima ediţie în direct a emisiunii, difuzată duminică, 11 ianuarie, de la ora 10.35, la TVR 1 şi TVR+.

 

Dana Constantinescu
Viaţa satului

Ediția este disponibilă online pe TVR+: prima parte și partea a doua.

Viaţa satului, una dintre emisiunile constant urmărite şi apreciate de telespectatorii TVR 1, aduce, la început de an, un invitat special. Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin a acceptat invitaţia echipei Viaţa satului la o discuţie despre anul agricol 2015, în prima ediţie în direct din acest an, difuzată pe 11 ianuarie. Ca de obicei, emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 şi online, pe TVR+, duminică, de la ora 10.35.

Realizatorii emisiunii se adresează direct telespectatorilor, oferindu-le ocazia să afle răspunsuri la întrebările lor: „Ai idei de afaceri? Ai probleme? N-ai primit subvenţia? Ce crezi că ar trebui să facă Ministerul Agriculturii pentru a te ajuta? Cum se descurcă fermierii români? Trimite-ne întrebările tale pentru Ministrul Agriculturii Daniel Constantin, iar el îţi va răspunde duminică, la Viaţa satului”, este invitaţia lansată de echipa emisiunii.

Temele generale de discuţie din ediţia specială Viaţa satului de duminică se vor axa în jurul problemelor anului agricol 2015 - ce se schimbă în domeniul subvenţiilor, care sunt priorităţile Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în acest an, cum vor face faţă fermierii români în bătălia importurilor etc.

În 2014, TVR 1 şi-a menţinut poziţia de lider de audienţă, la nivel naţional, duminica, pe intervalul 10.35-12.50, în care se difuzează emisiunea Viaţa satului. Conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media, aproape 500.000 de români, în medie, au fost prezenţi în faţa micilor ecrane duminica, în intervalul orar amintit, pentru a afla de la Dana Constantinescu informaţii utile despre sectorul rural şi dezvoltarea acestuia.

Emisiunea poate fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

12:30 Tribuna partidelor parlamentare

Producător Emilia Rădină

13:00 Oamenii şi legea

* Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

* DIVORŢUL-ETAPE, COSTURI, REZOLVĂRI ÎN INSTANŢĂ

* Invitat ŞTEFAN MOŢEC, avocat

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță.

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

Transmisiune directă

 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o ediţie în care vom afla detalii ...

Ştii ce înseamnă „De departe trandafir, de aproape borș cu… știr”? Expresii şi proverbe care fac referiri la flori, în ediţia specială „Care pe care” de Florii, la TVR 1

Chiar e „floare la ureche” să vorbim corect limba română? Dar cu „corola de minuni a lumii” cum e? „A pune cuiva ghiocei la… ureche”, „a privi la ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

 

#tvr1