loader
Foto

Ministrul Agriculturii, într-o ediţie specială Viaţa satului

Daniel Constantin a discutat despre anul agricol 2015 în prima ediţie în direct a emisiunii, difuzată duminică, 11 ianuarie, de la ora 10.35, la TVR 1 şi TVR+.

 

Dana Constantinescu
Viaţa satului

Ediția este disponibilă online pe TVR+: prima parte și partea a doua.

Viaţa satului, una dintre emisiunile constant urmărite şi apreciate de telespectatorii TVR 1, aduce, la început de an, un invitat special. Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daniel Constantin a acceptat invitaţia echipei Viaţa satului la o discuţie despre anul agricol 2015, în prima ediţie în direct din acest an, difuzată pe 11 ianuarie. Ca de obicei, emisiunea poate fi urmărită la TVR 1 şi online, pe TVR+, duminică, de la ora 10.35.

Realizatorii emisiunii se adresează direct telespectatorilor, oferindu-le ocazia să afle răspunsuri la întrebările lor: „Ai idei de afaceri? Ai probleme? N-ai primit subvenţia? Ce crezi că ar trebui să facă Ministerul Agriculturii pentru a te ajuta? Cum se descurcă fermierii români? Trimite-ne întrebările tale pentru Ministrul Agriculturii Daniel Constantin, iar el îţi va răspunde duminică, la Viaţa satului”, este invitaţia lansată de echipa emisiunii.

Temele generale de discuţie din ediţia specială Viaţa satului de duminică se vor axa în jurul problemelor anului agricol 2015 - ce se schimbă în domeniul subvenţiilor, care sunt priorităţile Ministerului Agriculturii şi Dezvoltării Rurale în acest an, cum vor face faţă fermierii români în bătălia importurilor etc.

În 2014, TVR 1 şi-a menţinut poziţia de lider de audienţă, la nivel naţional, duminica, pe intervalul 10.35-12.50, în care se difuzează emisiunea Viaţa satului. Conform datelor de audienţă furnizate de Kantar Media, aproape 500.000 de români, în medie, au fost prezenţi în faţa micilor ecrane duminica, în intervalul orar amintit, pentru a afla de la Dana Constantinescu informaţii utile despre sectorul rural şi dezvoltarea acestuia.

Emisiunea poate fi urmărită şi online, pe portalul video al Televiziunii Române, TVR+, disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

17:00 Gări de poveste

(redifuzare) Gări în oraşe port

Producător Ruxandra Ţuchel

18:00 Clanul Kennedy

Serial * (THE KENNEDYS-SUA, 2011)

Cu: Greg Kinnear, Katie Holmes, Tom Wilkinson, Barry Pepper

Episodul 6

* Dramă. Redactori: Cristina Crăciun, Anca Radu

*4 premii Emmy 2011 (pentru cel mai bun actor într-o miniserie-Barry Pepper, pentru coafură, machiaj şi mixaj de sunet)

X

 
Cu „Ora Regelui” pornim într-o călătorie lungă de 150 de ani

În România trenurilor întârziate și a infrastructurii cu durata de viață depașită, jurnalista Irina Luca ne spune povestea construirii firului de ...

Florina Constantinescu: „Aş fi concurat, dacă mă lăsa mama...”

„Vedeta familiei”, show-ul micilor vedete muzicale, continuă la TVR 1 cu sezonul al doilea. În fiecare dimineaţă de sâmbătă, de la 9.30 (şi în ...

Mega-incendiile, o ameninţare globală – documentar în premieră la TVR1 | VIDEO

Joi, 23 martie, ora 21.00, la TVR1 și online pe TVR+, vedem documentarul „Mega-incendiile (INCENDIES GÉANTS ENQUÊTE SUR UN NOUVEAU FLÉAU - ...