loader
Foto

Galerie foto

„Ne ţin împreună, pe noi, cei din Holograf, cei 7 ani de-acasă”

De ziua lui, Dan Bittman a venit la „România 9” . În ediţia specială „România 9”, invitatul lui Ionuţ Cristache a vorbit despre muzică, Holograf, iluzii şi deziluzii politice, dar şi despre ura care a cuprins România. La TVR 1, pe 29 martie, de la 21.00.

 

România9

„Ne ţin împreună cei 7 ani de-acasă, pe noi, cei din trupa Holograf. Nu ne-am plictisit 40 de ani unii de alţii”, spune Dn Bittman, invitatul lui Ionuţ Cristache la ediţia specială România 9 de la TVR 1. De ziua lui, pe 29 martie, Dan Bittman stă de vorbă cu Ionuţ Cristache despre Holograf şi cei aproape 35 de ani de când cântă cu trupa, dar şi despre ura care a cuprins România, iluziiile şi deziluziile politice, despre implicarea civică, despre România din spatele politicii.

(w882)

„România e cam bolnavă de ură... Ura pleacă de la bani, iertarea nu. Dacă n-o să învăţăm să ne şi iertăm în toata nebunia asta, nu câştigăm nimic”, spune cu amărăciune liderul şi solistul Holograf.

(w882)

„Am regretul că ne urâm noi, ca popor, unii pe alţii”, mai spune artistul care, în 2010, a intrat pentru o scurtă perioadă în politică, devenind consilier al ministrului de finanţe de atunci. Poate şi din cauza acestei boli, ura, „n-o să avem niciodată o ţară ca afară” (Dan Bittman).

Dan Bittman cântă cu Holograf de aproape 35 de ani, iar de curând trupa a susţinut concertul aniversar „40 de ani de Holograf”. Programat iniţial în toamna lui 2018, concertul a fost anulat de membrii trupei, urmând să aibă loc în această primăvară. Ne povesteşte mai multe despre subiect Dan Bittman la România 9, pe 29 martie, de la ora 21.00.

15:00 Akzente

(I) Candelabrele istorice din Biserica Neagră, Braşov. Clubul economic german la Cluj.

Transmisiune directă +înregistrare

15:55 Akzente

(II)​ Noutăţi editoriale cu dr. Markus Fischer.

Transmisiune directă +înregistrare

 
De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 sâmbătă, 27 aprilie de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” şi ĩn spectacolul ce va deschide ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

Un film românesc la Moscova - posibil măr al discordiei, Alaska de la ruși la americani, subminarea încrederii românilor în armată, ameninţări cu ...

 

#tvr1