loader
Foto

Nota 10 la „Câştigă România!” Trei prezentatori ai TVR, scoşi la tablă de Ianţu

Ştiriştii Eda Marcus, Alina Stancu şi Radu Andrei Tudor s-au dovedit concurenţi redutabili la „Câştigă România!”. În ediţia de miercuri, 28 decembrie, la TVR 1. | VIDEO

 

Virgil Ianțu
Câştigă România!

Care e localitatea cu cel mai scurt nume, când a emis BNR prima bancnotă de polimer din lume, din ce sunt făcute medaliile de aur de la JO sau care a fost primul român proprietar de automobil în 1889 au fost doar câteva dintre întrebările la care au răspuns invitaţii celei de-a treia ediţii speciale „Câştigă România!”.

Eda Marcus, Alina Stancu şi Radu Andrei Tudor au fost puşi în încurcătură şi cu întrebări despre regionalisme.

(w882)

„Iertaţi-mi prezenţa, data viitoare puteţi să îi invitaţi doar pe ei... Puteam să stau acasă liniştit!”, a exclamat Virgil Ianţu, faţă în faţă cu vorbăreţii şi energicii Eda, Alina şi Radu, care nu se mai opreau din poveşti.

(w882)

(w882)

De la invitaţii lui Virgil Ianţu am aflat despre momente haioase din timpul prezentărilor, gafe și căzături în direct, dar și despre emoția pe care o dă orice breaking news rostit live, care te face cu adevărat să fii prezentator de știri. În plus, Radu Andrei Tudor ne-a mai vorbit cu mândrie despre orașul natal, Piatra Neamț, pe care-l iubește, deşi l-a părăsit pentru Capitală, în urmă cu 14 ani.

(w882)

(w882)

(w882)

Cum ne-a obişnuit, la ultimele ediţii „Câştigă România!” ale anului, Virgil Ianţu are invitaţi speciali - vedete din folclor, muzică sau de televiziune - pe care le provoacă să se aşeze la pupitrele concurenţilor singurei emisiuni de televiziune care testează cunoştinţele despre România.

(w882)

(w882)

(w882)

(w882)

„Ediţiile speciale sunt de neratat. De pe 26 până pe 28 decembrie, Câştigă România! are nişte invitaţi unul şi unul, oameni cu care o să vă facă mare plăcere să vă întâlniţi. Până atunci, vă doresc Sărbători liniştite şi să ne revedem sănătoşi!”, spune Virgil Ianţu, gazda concursului „Câştigă România!”.

2:45 Care pe care (R)

Prezentator Ruxandra Gheorghe Negrea

Regia artistică Dan Manoliu

Format Marius Toder (Media Factory)

Producător Elena Stirbescu

(Reluare)

3:30 Români universali (R)

Realizator si prezentator Cristian Tabără

Jurnalisti: Cristina Madgearu, Ilinca Ciobanu, Iulia Stoian, Cristina Tilica,

Codruta Angelescu. Producator Marin Gabudean

(Reluare)
 
Cum se dezbate partajul succesoral?

Cum se dezbate partajul succesoral?

publicat: sâmbătă, 20 aprilie 2024

Ce este partajul succesoral și cine moștenește averea în familie după un deces? Cine poate solicita ieșirea din indiviziune? Care este Instanța ...

Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

 

#tvr1