loader
Foto

Galerie foto

O nouă ediție „Banii Tăi”: interviu cu Mihai Miron, investitor în sănătate

Vineri, 18 ianuarie, urmăriți o nouă ediție a emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. Monica Ghiurco îl are  invitat pe Mihai Miron, investitor în sănătate.

 

Monica Ghiurco
Banii tăi

Tema investițiilor în spitale a stârnit tevatură în ultima vreme. Au fost promise, dar în cea mai mare măsură nerealizate. După calculele unora, costurile complete pentru ridicarea și dotarea unui spital regional s-ar ridica la câteva sute de milioane de euro.

Emisiunea prezintă o investiție privată realizată la Brașov, un spital în care se vor face intervenții oncologice și multe altele. Un studiu de caz din care puteţi înţelege cum acolo unde statul eșuează, reușește privatul la costuri mult mai mici!

 

(w882)

Vă invităm să aflaţi despre eficiența unui model investițional care n-ar strica să fie multiplicat, dar şi despre cât costă un spital nou - nouț, ridicat pe locul unei foste fabrici de drapele.

Invitatul emisiunii este Mihai Miron, investitor în sănătate.

 

(w882)

Din 11 ianuarie urmăriți sezonul 6 al emisiunii „Banii Tăi”, de la ora 17:05, pe TVR1 și online pe TVR+. În reluare, în fiecare marți, de la ora 6:30, pe TVR1 și online pe TVR+.

Contact: baniitai@tvr.ro; www.facebook.com/baniitaitvr

 

14:00 Telejurnal

* Ştiri* Sport* Meteo

Prezintă Andra Soceanu

Translator mimico gestual Laura Ioana

Producători: Anamaria Panait și Diana Anghel

Transmisiune directă

ACEST PROGRAM SE ADRESEAZĂ ŞI PERSOANELOR CU DEFICIENŢE DE AUZ

14:55 Zi de zi cu părintele Constantin Necula

. Producător Victor Dochia

 
„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

„M-am făcut actriță ca să scap de plictiseală”! Cerasela Iosifescu e invitata Marinei Constantinescu la „Nocturne”

Dezarmant de sinceră. Şi talentată. Şi rebelă. Actriţa Teatrului Nottara, Cerasela Iosifescu, vine la „Noctune”, pe TVR 1. Despre iubiri pe ...

 

#tvr1