loader
Foto

Oameni unici, într-o ediţie unică Exclusiv în România

Uca Marinescu, Toma Coconea, Zsolt Torok… vă sună cunoscut vreunul dintre aceste nume? Dacă nu, echipa Exclusiv în România vă face cunoştinţă cu fiecare dintre aceşti români speciali sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi pe TVR+ .

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Au pus steagul României în Vârful Everest sau au alergat la competiţii importante cu tricolorul pe umeri. Uca Marinescu, Toma Coconea, Zsolt Torok… vă sună cunoscut vreunul dintre aceste nume? Dacă nu, echipa Exclusiv în România vă face cunoştinţă cu fiecare dintre aceşti oameni speciali care au înţeles să ducă numele ţării cât mai departe în lume.

La ediţia de sâmbătă, 2 aprilie, a emisiunii Exclusiv în România, Cristi Tabără şi echipa lui ne vor prezenta nu atât destinaţii turistice unice, cât mai ales nişte oameni cu adevărat unici. Cristi Tabără vine cu o nouă ediţie Exclusiv în România sâmbătă, 2 aprilie, de la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi online, pe TVR+.

(w882)

Zsolt Torok este unul dintre cei mai buni alpinişti pe care îi are România astăzi. A participat la expediţii internaţionale în Himalaya, Anzii Cordilieri, a terminat trilogia Alpilor, a fost ales de patru ori sportivul anului de Federaţia Română de Alpinism. Înainte de toate, este un bun model pentru tinerele generaţii.

(w882)

Toma Coconea este unul dintre cei mai buni ultramaratonişti din lume. A participat de 7 ori la competiţia X Alps, cea mai dură de acest gen din lume, în care concurenţii trebuie să parcurgă distanţa dintre Salzburg şi Monaco (1.000 km) doar cu ajutorul parapantei sau alergând.

(w882)

Cea mai cunoscută exploratoare pe care o are România astăzi, Uca Marinescu a fost şi prima româncă ce a ajuns în Antarctica. Este prima femeie din lume care a ajuns în decursul unui an la cei doi poli geografici ai Pământului. Şi tot ea are meritul de a fi primul român şi prima femeie care a ajuns la cei doi poli pe schiuri în 2001 (marcând şi un record de vârstă). Pe fiecare dintre cei trei îi vom cunoaşte mai bine la Exclusiv în România de sâmbătă, 2 aprilie.

(w882)

La Predeal a avut loc de curând prima ediţie a Festivalului Internaţional de Film Alpin, dedicat istoriei, culturii şi civilizaţiei montane. Echipa emisiunii Exclusiv în România a fost prezentă acolo. Şi dacă tot este vorba despre civilizaţie montană, Marin Găbudean ajunge în satul  Măgura, pentru a afla cum se vede România prin ochii unui turist străin. Acelaşi reporter va căuta urme de castor pe Valea Strâmbei şi va încerca să filmeze urşi sălbatici în zona Parcului Naţional Piatra Craiului. Dacă va reuşi, aflăm la Exclusiv în România din 2 aprilie, la ora 18.00, TVR 1, TVR HD şi TVR+.

(w882)

Jurnalist: Marin Găbudean

Realizator: Cristian Tabără

Producători: Marin Găbudean, Cristina Madgearu

(w500)

Locuri frumoase, locuri unice - toate împănate cu poveşti bine spuse, dar şi cu secrete gastronomice, pe care Cristi Tabără şi colegii săi le descoperă în ţara noastră, fac parte şi din oferta noului sezon Exclusiv în România. Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, TVR HD şi www.tvrplus.ro, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro şi www.tvrplus.ro/editie-exclusiv-in-romania, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania. TVR+ este disponibil şi pe tabletă sau mobil. Aici puteţi descărca aplicaţiile TVR+ pentru IOS şi Android.

Despre Exclusiv în România

Din 27 aprilie 2013, telespectatorii TVR 1 au ocazia să cunoască obiective turistice unice în Europa sau chiar în lume, care pot fi văzute Exclusiv în România. În fiecare sâmbătă, de la ora 18.00, românii pot afla ce potenţial turistic au locurile în care trăiesc, dar şi multe informaţii extrem de utile, dintr-o emisiune de turism semnată şi prezentată de Cristian Tabără. Exclusiv în România este transmisă în simulcast pe TVR HD şi online, pe www.tvrplus.ro.

În fiecare episod Exclusiv în România, Cristian Tăbără călătoreşte, descoperă şi prezintă obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, arhitectură, tradiţii, gastronomie, facilităţi turistice şi, mai ales, unicate europene şi mondiale din România, dintre care unele sunt încă necunoscute şi neexploatate turistic. Emisiunea întâlneşte telespectatorul cu destinaţii spectaculoase, cu povestea şi istoria locului, cu facilităţi locale (acces, cazare, distracţii, costuri), cu trasee de încercat, specific local, gastronomie, tradiţii şi atracţii locale.

Realizator: Cristian Tabără

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

0:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)

2:00 Garantat 100% (R)

Moderator Cătălin Ştefănescu

Realizator Cătălin Ştefănescu. Producător Adrian Ionică

(Reluare)
 
„Evadare în lumea filmului”, duminică, la „Miturile comunismului”, pe TVR 1

Irina Luca și invitații ei vorbesc despre, probabil, cea mai mare afacere a Securităţii în anii ’80: fenomenul casetelor video. Duminică, 28 ...

De Florii, spectacol folcloric de excepţie, la TVR 1 şi TVR Folclor

Ediţiile speciale pot fi urmărite la TVR 1 și TVRi,  sâmbătă, 27 aprilie și duminică 28 aprilie, de la ora 13.00, în emisiunea „Tezaur folcloric” ...

Luni, la „Români universali”: omul apelor deschise, Avram Iancu

Pe 29 aprilie, Cristian Tabără ne face cunoştinţă cu bibliotecarul din Petroșani care deține recordul național la înot de anduranță. Un episod în ...

 

#tvr1