loader
Foto

Oaza numită „Profesioniştii”

Din 26 octombrie, la TVR 1 revin ediţiile în premieră „Profesioniştii”! Primul invitat al Eugeniei Vodă este eseistul Horia Roman Patapievici. Sâmbătă, de la ora 23.00.

 

Eugenia Vodă
Profesioniştii ... cu Eugenia Vodă

Într-un moment când lumea şi media sunt focusate preponderent pe „politică” şi pe dezbateri electorale, emisiunea „Profesioniştii... cu Eugenia Vodă” va putea fi privită ca o veritabilă oază: de normalitate, dar şi de excelenţă, o oază a valorilor atemporale, plasate departe de „chestiunile arzătoare la ordinea zilei”...

Cine vor fi invitaţii noilor ediţii ne spune Eugenia Vodă: „Vom avea întâlniri cu un baron (fost electrician), cu un preot (fost ambasador) şi cu un chirurg ortoped (fost politehnist şi cântăreţ în grupul Song)! Nu e o glumă! Iar deschiderea noului sezon de premiere, sâmbătă, 26 octombrie, sâmbăta de Sf. Dumitru, va fi cu un strălucit eseist, Horia-Roman Patapievici... fost fizician!... De aici s-ar putea deduce că niciodată nu e prea târziu să-ţi schimbi drumul, totul e să-l găseşti pe cel bun!”

Sâmbătă de sâmbătă, de la ora 23.00, avem întâlnire cu „Profesioniştii”, în noul sezon „Profesioniştii... cu Eugenia Vodă”, la TVR 1.

4:50 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)

5:40 Serial (R)

* Împărăteasa Ki (EMPRESS KI-Coreea de Sud, 2013) Episodul 22

Cu: Ha Ji-won, Joo Jin-mo, Ji Chang-wook

* Dramă istorică. Redactori: Anca Radu, Cristina Crăciun

(Reluare)
 
Televiziunea Română regretă dispariția Deliei Budeanu

Lumea televiziunii este mai săracă, odată cu dispariția doamnei Delia Budeanu, una dintre cele mai cunoscute crainice ale TVR.

Oaza numită „Profesioniştii”

Oaza numită „Profesioniştii”

publicat: luni, 21 octombrie 2024

Din 26 octombrie, la TVR 1 revin ediţiile în premieră „Profesioniştii”! Primul invitat al Eugeniei Vodă este eseistul Horia Roman Patapievici. ...

„Suntem de preț și cu neputințele noastre. Strângeți în inimă iertare și dăruiți. Rugați-vă și încurajați-i pe cei demotivați!”

Bucuria unei misiuni îndeplinite: „Zi de zi, cu părintele Constantin Necula” împlineşte 1500 de episoade la TVR 1. Cel mai frumos moment?„Fiecare ...

 

#tvr1