loader
Foto

Pachete cu cărţi pentru fanii „În grădina Danei”

La emisiunea prezentată de Dana Constantinescu la TVR 1, în fiecare duminică, de la ora 10.00, poţi câştiga premii constând în cărţi. Un nou concurs pentru cei care urmăresc „În grădina Danei” începe în februarie 2021 .

 

În grădina Danei

Urmăreşte în fiecare duminică, de la ora 10.00, emisiunea În grădina Danei, la TVR 1, răspunde corect la întrebările pe care ţi le adresează Dana Constantinescu şi poţi deveni câştigătorul noilor premii puse la bătaie! Este vorba despre 5 premii, fiecare premiu fiind format dintr-un pachet de 5 cărţi oferite de Editura Casa.

Pentru a intra în competiţie, vizionează emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul corect, la adresa de email daniela.constantinescu@tvr.ro. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul ataşat.

Extragerea şi anunţarea publică a câştigătorilor va fi făcută în cadrul emisiunilor difuzate astfel: în 28 februarie, 28 martie, 25 aprilie, 30 mai şi 27 iunie 2021.

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioada în perioada 1 februarie – 1 iulie 2021, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă. Succes!

(w882)

În fiecare săptămână, TVR 1 îţi propune o emisiune-ghid care vine cu sfaturi, informaţii, soluţii, oportunităţi pentru crearea unei grădini îmbelşugate (de la plantare până la recoltare).

 

11:30 Eu pot!

Eu pot ! (redifuzare) EU POT este un program dezvoltare personală, de educaţie relaţională de cuplu, familie de origine si la locul de muncă, de gestiune a emoţiilor, de managementul stresului, de lidership, de parenting, de co-parenting, de managementul bugetului de familie, de neuroştiinţă, epigenetică şi mindhacking. Împreună cu specialiştii invitaţi, EU POT generează conţinut de real suport pentru cei interesaţi să îşi îmbunătaţească propriul climat psiho-emoţional.

Invitata psihoterapeut Elena Barbu

*Adevaratele motive ale crizelor conjugale

Realizator şi producător Anca Mazilu

12:29 Jocurile Olimpice de Vară Paris 2024

*

12.30-14.10 Canotaj dublu vâsle feminin +masculin, 4 vasle

feminin+masculin heats (Simona Radiş-Ancuţa Bodnar)

Comentator Sorin Hobana

Transmisiune directă

Producători: Valentina Stelescu, Antoanela Dececco

 
Claudiu Lucaci: „La JO Los Angeles din 1984, am văzut forța sportului românesc şi pe unii dintre cei mai mari sportivi ai noștri”

În această vară, Jocurile Olimpice aduc sportul de elită şi eroii lui alături de inima ta!... Te provocăm să intri în arena celei mai mari ...

Sportivii români, în direct la TVR, de la Jocurile Olimpice. David Popovici, Simona Radiş, Ancuţa Bodnar şi Eliza Samara concurează din primul weekend

Jocurile Olimpice Paris 2024 sunt în plină desfăşurare, iar în weekend-ul 26-28 iulie, telespectatorii îi pot vedea, în direct la TVR 1 şi TVR ...

Vă așteptăm la o nouă ediție "Teleenciclopedia" sâmbătă, 27 iulie, de la ora 18:55, la TVR 1.

 

#tvr1