loader
Foto

Pachete cu cărţi pentru telespectatorii emisiunii „În grădina Danei”

Emisiunea prezentată de Dana Constantinescu la TVR 1 în fiecare duminică, ora 10.00, vine cu noi provocări şi premii pe măsură. Concursul dedicat celor care urmăresc „În grădina Danei” a început în 22 august.

 

Dana Constantinescu
În grădina Danei

Urmăreşte în fiecare duminică, de la ora 10.00, emisiunea În grădina Danei, la TVR 1, răspunde corect la întrebările pe care ţi le adresează Dana Constantinescu şi poţi deveni câştigătorul noilor premii puse la bătaie! Este vorba despre 5 premii, fiecare premiu fiind format dintr-un pachet de 5 cărţi oferite de Editura Casa.

Ce trebuie să faci pentru a intra în competiţie? Urmăreşte emisiunea În grădina Danei în fiecare duminică dimineaţă, la TVR 1, răspunde corect la întrebarea din timpul emisiunii şi trimite răspunsul prin e-mail – la adresa daniela.constantinescu@tvr.ro. Mai multe detalii găseşti în Regulamentul ataşat.

Având în vedere că emisiunea este înregistrată, răspunsurile trebuie trimise până cel mai târziu duminica dinaintea extragerii, adică până în ziele de 5 septembrie, 19 septembrie, 17 octombrie, 14 noiembrie, 12 decembrie, ora 20.00.

Extragerea şi anunţarea publică a câştigătorilor va fi făcută în cadrul emisiunilor difuzate astfel: 12 septembrie, 26 septembrie, 24 octombrie, 21 noiembrie şi 19 decembrie 2021.

Concursul interactiv cu premii În grădina Danei se desfăşoară în perioada în perioada 22 august 2021 – 16 ianuarie 2022, în cadrul emisiunii al cărei nume îl poartă. Succes!

(w882)

În fiecare săptămână, TVR 1 îţi propune o emisiune-ghid care vine cu sfaturi, informaţii, soluţii, oportunităţi pentru crearea unei grădini îmbelşugate (de la plantare până la recoltare).

 

23:00 Documentar

* Phoenix. Har/Jar

Phoenix. Har/Jar” reuneşte membrii formației din perioada de dinaintea plecării din 1977 şi punctează momentele importante din cronologia tumultuoasă a trupei, de la primele apariții din 1962 sub numele de „Sfinții”, până în prezent, povestind, în premieră, întâmplările prin care au trecut în țară, relația cu

Securitatea, momentele în care au hotărât să fugă din România şi cum au reuşit s-o facă, dar şi viața pe care au dus-o peste hotare înainte şi după Revoluția

din ’89.

Filmul documentar este realizat de Televiziunea Română prin Casa de Producție TVR

Regia Cornel Mihalache

Scenariul: Cornel Mihalache și Claudia Nedelcu Duca

Montaj film Roxana Elekes

Producator Claudia Nedelcu Duca

XX AUDIENTA GENERALA (AG)

1:00 Petrecere...cu cântec! (R)

Prezintă Iuliana Tudor

Română. Jurnalist Anamaria Voicu. Regia artistică Dan Manoliu

Producător Iuliana Tudor

(Reluare)
 
Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci, gazdele campaniei „Omul anului” la TVR

Din 25 aprilie, în fiecare joi, de la ora 18.00, la TVR 1, Mădălina Dobrovolschi şi Bogdan Muzgoci ne prezintă câte două reportaje-portret ale ...

„Cred că trăim vremuri grozave ca să faci teatru”! – Regizorul Thomas Ostermeier în dialog cu Cătălin Ştefănescu, la „Garantat 100%”

Repetiţii, actori, creaţie, clişeu, teatru, relevanţă, pasiune, spectacol, succes, spaţiu, joc, perspectivă asupra lumii... O discuţie ...

Serialul coreean „Floarea nopţii”, producţie 2024, se vede la TVR 1

Din 23 aprilie, urmărim aventurile frumoasei Jo Yeo-Hwa, o tânără văduvă care refuză să se conformeze tradiţiilor absurde ale vremii şi trăieşte ...

 

#tvr1