loader
Foto

Paramedic pentru o zi. Iuliana Tudor, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1 | VIDEO

Vedeta TVR a fost invitata lui Basti Ţopescu în ediţia de luni a emisiunii ce împlineşte visuri. Am urmărit-o pe 4 decembrie, de la ora 22.30, învăţând să salveze vieţi.

 

Sebastian Felix Țopescu
Iuliana Tudor
Vis sau realitate

Când vorbim despre folclor, este greu să nu ne gândim la una dintre cele mai mari susţinătoare ale acestui domeniu artistic, a cărei carieră se împleteşte cu muzica populară şi tradiţiile româneşti, nimeni alta decât Iuliana Tudor. Prin producţiile „O dată-n viaţă” şi „Vedeta populară”, Iuliana şi-a arătat profesionalismul, eleganţa şi pasiunea pentru televiziune şi folclor, consacrându-şi un loc în inimile telespectatorilor TVR. În prezent, vedeta ne prezintă săptămânal evenimente folclorice din toată ţara. În plus, Iuliana a decis să intre în rolul de profesor pentru cei care îşi doresc să performeze în domeniul muzicii populare, utilizându-şi studiile şi cunoştinţele dobândite în cei aproape 25 de ani de activitate pentru a-i îndruma.

(w882) Iuliana

Şi, ca şi cum viaţa sub lumina reflectoarelor şi activităţile pedagogice nu ar fi deja suficiente pentru o femeie care este şi soţie, şi mamă dedicată, Iuliana Tudor este, de 15 ani, voluntar în cadrul Crucii Roşii Române şi, de 11 ani, ambasador al aceleiaşi organizaţii. Iar de curând şi-a lansat autobiografia, intitulată „Fericirea nu costă nimic”.

(w882)

(w882)

„Cu un asemenea repertoriu şi cu o carieră cât mine de mare – la propriu – Iuliana ne duce cu gândul la o superfemeie, ghidată de iubire pentru oameni şi tradiţie. Nu e de mirare că visul ei este unul umanitar. Eu, unul, mă bucur că nu a ales ceva legat de muzica populară, pentru că ştim cu toţii, din episoadele anterioare, ce talentat sunt la cântat…”, anunţa Basti Ţopescu episodul în care cea căreia i-a fost îndeplinit visul din copilărie a fost chiar îndrăgita vedetă a Televiziunii Române. Am văzut-o, aşadar, pe Iuliana Tudor în ipostaza de paramedic, pentru o zi, luni, 4 decembrie, de la ora 22.30, la „Vis sau realitate”, pe TVR 1.

(w882)

(w882) Iuliana si

Artişti, influenceri, medici celebri sau designeri, persoane publice – suntem convinşi că îşi trăiesc visul, că au ajuns acolo unde şi-au dorit o viaţă. Şi totuşi, cândva, vedetele de astăzi aveau alte aspiraţii... Greu de crezut? Familiarizat din copilărie cu tot ceea ce înseamnă munca de televiziune, Sebastian Felix Ţopescu ne dezvăluie dorinţele secrete ale vedetelor şi le ajută să şi le îndeplinească, pentru o zi. Reality show-ul „Vis sau realitate” se vede din martie 2023 la TVR 1, iar din octombrie urmărim sezonul 2 al emisiunii, lunea seara, de la 22.30.

21:00 Câştigă România!

* Prezintă Virgil Ianţu

Virgil Ianţu şi echipa sa continuă să aducă în faţa telespectatorilor oameni deștepți și bine pregătiți, români excepționali din toate categoriile sociale,

care şi-au croit destinul prin forța educației.

Şi, pentru că suntem în anul Jocurilor Olimpice, în fiecare ediţie a acestui sezon, întrebarea „Câștigă România!” va fi despre sportivii români şi performanțe olimpice remarcabile.

Producători: Diana Pascal, Vanda Liche

Quiz manager Cătălina Filip

22:00 Dosar România

*Umbrele chinului în închisorile comuniste-povestea postumă a părintelui Nicolae

Producător Răzvan Butaru

 
Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

Programe speciale de Paşte, la TVR | VIDEO

publicat: vineri, 03 mai 2024

TVR a pregătit un program dedicat şi divers pentru perioada sărbătorilor de Paşte. Transmisii în direct ale slujbelor religioase, filme ...

Despre instrumente muzicale și mamifere marine, sâmbătă, la

Sâmbătă, 4 mai, de la ora 18:59, la TVR 1, "Teleenciclopedia" vă invită să urmăriți o nouă ediție ce prezintă subiecte din artă, muzică, istorie ...

 Anul omagial 2024, dedicat pastorației și îngrijirii bolnavilor

În Sâmbăta Mare vă invităm să cunoașteți ”Doctori fără de arginți”. Într-o ediție ”Un doctor pentru dumneavoastră”, de la ora 7:00, pe TVR 1.

 

#tvr1