loader
Foto

Galerie foto

Perfect Imperfect revine cu ediţii în direct la TVR 1

Din 9 ianuarie, Emma Zeicescu reia, în grila TVR 1, dezbaterea în care sunt promovaţi oamenii şi subiectele zilei. Luni, de la ora 18.35 – prima ediţie Perfect Imperfect a săptămânii.

 

Emma Zeicescu
Perfect Imperfect

Perfect Imperfect se întoarce cu ediţii în direct la TVR 1. Jurnalista Emma Zeicescu şi echipa Perfect Impefect pornesc de astăzi, ora 18.35, cu o nouă abordare: emisiunea pune accentul în noul sezon pe nevoile, probleme şi dorinţele oamenilor obişnuiţi. Subiectele sociale se vor regăsi în prima parte a programului, iar opiniile telespectatorilor vor fi prezentate în direct, pe măsură ce acestea sunt exprimate pe pagina de Facebook a emisiunii.

„Ne-am propus ca în acest sezon vedetele să fie românii. Ei merită să trăiască mai bine. Mesajele telespectatorilor, comentariile celor de acasă sunt extrem de importante pentru noi, echipa Perfect Imperfect. Ele ne arată, de fapt, care sunt deciziile care trebuie să vină dinspre mediul politic, autorităţi, astfel că vom fi în permanentă legătură cu telespectatorii şi vom asculta opiniile lor", spune Emma Zeicescu.

În prima săptămână de Perfect Imperfect, oamenii zilei vor fi cei care au nevoie de tratamente, mai exact cei care încă aşteaptă Programul de tratament fără interferon. Astfel, „ne dorim să dăm o mână de ajutor celor care speră într-o rezolvare, celor care nu mai au timp de pierdut.” (Emma Zeicescu).

(w882)

Şi în noul sezon, clasa politică (Parlament, Guvern, Administraţie Prezidenţială) va fi sub lupa  jurnaliştilor emisiunii. În fiecare zi, reprezentanţii autorităţilor vor fi prezenţi la Perfect Imperfect tocmai pentru a explica ce strategie au pregătit pentru diverse domenii, astfel încât să vină cu soluţii pentru cât mai multe dintre problemele cetăţenilor, dar şi care sunt paşii de urmat în cazul unor situaţii concrete, fie că este vorba despre sistemul de sănătate, fie că este vorba despre economie sau deszăpezire.

Tot în prima săptămână din noul sezon, la Perfect Imperfect, privim spre sărăcia cruntă în care se zbat mulţi dintre români, prin intermediul unui proiect fotografic expresiv: Potretele Sărăciei. „O fotografie face mai mult decât o mie de cuvinte! Am ales să aducem în prim plan realitatea românească, aşa cum este ea. Am ales să nu o ascundem, ci să o arătăm şi să ne implicăm în transformarea ei pozitivă. Perfect Imperfect va fi un liant între nevoile oamenilor şi cei care iau decizii”, mai adaugă Emma Zeicescu.

Emisiunea Perfect Imperfect a debutat la TVR 1 în octombrie 2016 şi a devenit în scurt timp una dintre cele mai vizionate producţii de actualitate de la postul public. Emma Zeicescu lucrează de 16 ani în media, colaborând de-a lungul timpului cu posturile Naţional TV, Digi 24 şi Realitatea TV. La TVR, Emma face echipă cu producătorul Septimiu Sărăţeanu, jurnalist cu o experienţă de televiziune de 20 de ani.

15:00 Opre Roma

* Emisiune cu şi despre comunitatea romă

Copiii si teatru, filme care pot schimba vieti, educatie non-formala, renasterea scolilor de meserii si parteneriate cu institutii ale statului, sunt subiectele editiei. Dedicam luna martie femeii rome, cea care mentine familia, conserva viitorul comunitatii si educa mostenitorii traditiilor si culturii rome. Invitata emisiunii va fi alaturi de noi una dintre cele mai cunoscute reprezentante a minoritatii rome. Mariana Buceanu Costache, consilier in cadrul Agentiei Nationale pentru Romi.

Producători: Anamaria Bobe Tecuceanu, Oana Roşca Creţulescu

15:55 EURO polis

*Emisiune despre comunitățile etnice din România

Producător Nicoleta Epure

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Spectacolul eveniment „Regele moare”, cu Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, se vede la TVR 1 | VIDEO

Este încă o şansă pentru telespectatori de a urmări, de acasă, un spectacol de o emoţie copleşitoare din repertoriul Teatrului Naţional ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

 

#tvr1