loader
Foto

Galerie foto

„Exclusiv în România”: personaje de Hollywood şi destinaţii princiare

Emisiunea prezentată de Cristi Tabără mai dă o raită în zona Braşovului şi la Viscri, pe urmele Prinţului Charles. Pe lângă locurile fermecătoare pe care ni le prezintă, Lorelei Mihală ne oferă şi un interviu cu actorul Armand Assante. Sâmbătă, 18 noiembrie, ora 18.00, la TVR 1 şi TVR HD.

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

De-a lungul timpului, echipa Exclusiv în România a mai fost în zona Braşovului şi la Viscri. Dar pentru că toată lumea se întreabă ce anume l-a fermecat iremediabil pe Prinţul Charles în Transilvania, reporterul Lorelei Mihală revine în aceste locuri pentru a merge pe urmele prinţului.

(w882)

Înainte de a ajunge la Viscri, Lorelei face o oprire la Braşov, la Dracula Film Festival, fermecată, la rândul ei, de oaspetele de seamă al festivalului: Armand Assante. Actorul a fost prezent în România pentru a promova filmul, lansat recent, în care a jucat: producţia românească The Wanderers, regizată de Dragoş Buliga, care a şi primit Trofeul Dracula al festivalului. Armand Assante a oferit un interviu pentru Exclusiv în România, în care a vorbit despre ţara noastră, în care revine cu multă plăcere de 18 ani, despre mâncarea de aici, pe care o laudă peste tot pe unde merge şi despre ce ar trebui să promovăm ca brand de ţară. Vedem interviul la Exclusiv în România de sâmbătă, 18 noiembrie.

(w500)

(w882)

Tot în aceeaşi ediţie, Lorelei vizitează biserica fortificată din Homorod şi stejarul secular de aici, punct turistic în sine.

(w882)

(w882)

La Drăuşeni, biserica fortificată din sat l-a avut oaspete de seamă chiar pe prinţul Charles. La Viscri, Lorelei a aflat de ce localităţii i se spune „satul şosetelor” şi prepară, alături de una dintre cele mai pricepute gospodine din sat, gemul care în prezent se vinde printr-un proiect menit să ajute comunitatea. Sâmbătă, la Exclusiv în România, Lorelei ne va dezvălui şi de ce sunt atraşi turiştii de casele de la Viscri şi ne va arăta câteva dintre mâncărurile locului, la prepararea cărora a contribuit şi ea.

(w882)

(w882)

Aşadar, sâmbătă, 18 noiembrie, avem întâlniri cu personaje de la Hollywood şi destinaţii princiare la Exclusiv în România. De la ora 18.00, la TVR 1, TVR HD şi TVR+.

Reporter: Lorelei Mihală

Producători: Marin Găbudean, Cristina Madgearu

***

Mai sunt locuri de văzut Exclusiv în România? „În orice zonă poposim în România, descoperim acele simboluri ale ţării care ne fac să fim mândri de ţara noastră. Unicate de mici sau mari dimensiuni, răsunătoare sau cu o strălucire discretă. Aşadar nu ne putem opri. Nu e încă timpul!”, spun realizatorii emisiunii. În noul sezon Exclusiv în România, cel cu numărul 10, Cristian Tabără şi echipa lui ne arată nu doar o Românie frumoasă cu peisaje şi locuri minunate, ci caută să ne reamintească simboluri care ne fac să fim mândri de ţara noastră. Exclusiv în România a revenit cu ediţii în premieră la TVR 1, TVR HD din 7 octombrie, tot sâmbăta, de la ora 18.00.

Exclusiv în România este o emisiune de turism, gen “travel and discover”, în care Cristi Tabără călătoreşte, descoperă şi prezintă România pe mai multe coordinate: obiective turistice, istorie, cultură, credinţă, tradiţii gastronomice, dar mai ales unicate europene şi mondiale, care sunt sau care pot deveni destinaţii turistice.

Exclusiv în România prezintă România pozitivă şi competitivă, cu unicate mondiale, europene şi regionale, o Românie multiculturală şi multietnică, de care românii sunt mândri şi pe care străinii nu au de ce să o judece prin prisma unor şabloane învechite.

Emisiunea poate fi urmărită, ca de obicei, sâmbătă, la TVR 1, de la ora 18.00. Exclusiv în România este şi pe www.tvr.ro, precum şi pe www.facebook.com/fanTVR1 şi https://www.facebook.com/ExclusivInRomania.

0:20 Punctul critic (R)

Producator Florenţa Dăscălescu

Regia artistică Dan Manoliu

Realizator Smaranda Vornicu-Shalit

(Reluare)

1:50 Lili Marleen (R)

Telecinemateca ( Germania, 1981)

Prezintă Radu F. Alexandru. Realizator Ioana Constantin-5’

Regia Rainer Werner Fassbinder

Cu: Hanna Schygulla, Giancarlo Giannini, Mel Ferrer

Dramă. Redactor Cristina Crăciun

X

(Reluare)
 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1