loader
Foto

Galerie foto

„Petmania”, TVR 1: despre animale care au regăsit iubirea şi preţuirea | VIDEO

Freia, metis de Husky, prezintă o fractură greșit refăcută, motiv pentru care șchioapătă continuu. Ce soluţie a găsit medicul specialist pentru Freia, ați putut vedea la „Petmania”, pe 30 ianuarie, de la 12.00. Am făcut cunoştinţă şi cu ariciul Beni.

 

Petmania

Poveştile emoţionate despre animale şi oameni cu suflet continuă sâmbătă, 3o ianuarie, ora 12.00, la TVR 1, într-o nouă ediţie „Petmania”.

La Ploiești, Valentin se confruntă cu un caz deosebit de grav. Freia, un metis de Husky, este găsită la marginea unei păduri, slăbită și fără puteri.

(w882)

Lăbuța din față are o fractură care s-a refăcut greșit, motiv pentru care Freia va șchiopăta continuu. Singura soluție este intervenția chirurgicală pe care o propune medicul Valentin Nicolae. Operația va fi una dificilă şi presupune îndreptarea corespunzătoare a lăbuței, iar apoi refacerea osului. Aflăm întreaga poveste la TVR 1, în a cincea ediţie a emisiunii Petmania, din 30 ianuarie, ora 12.00.

(w882)

Cu Petmania, sâmbătă, facem o nouă vizită la adăpostul îngrijit cu atâta dragoste de Mona Semeniuc. Pășim într-o altă lume, de poveste, în care animalele au regăsit iubirea și prețuirea de care au atâta nevoie. Mona nu este doar mama lor de suflet, ci și protectoarea și mângâierea de fiecare zi. În locul aflat la marginea Bucureștiului, Mona a creat o comunitate unde oameni speciali se întâlnesc weekend de weekend doar pentru a îngriji cu drag 36 de pisicuțe și 250 de câini.

(w882)

Cum deja ne-am obişnuit, în fiecare săptămână, cu Petmania ajungem la Centrul de salvare şi reabilitare a animalelor salbatice, singurul centru de acest gen din sudul României. Telespectatorii vor afla astfel informaţii despre pacienţii aflaţi la centru, pacienţi aduşi de oameni inimoşi, care i-au găsit pe străzile aglomerate ale oraşului... Sâmbătă, pe 30 ianuarie, facem cunoştinţă cu Beni, un arici de câteva luni, aflat în grija Ralucăi, la centrul amintit.

(w882)

(w882)

Cea mai tânără pacientă a lui Adrian a dat bătăi de cap medicilor unei clinici de urgențe din București. Se numește Otto și este o pisicuță de 6 luni. Adrian şi echipa sa fac eforturi să o salveze... Cum? Vedem la TVR 1, în emisiunea Petmania, difuzată sâmbătă, ora 12.00.

15:00 Opre Roma

* Emisiune cu şi despre comunitatea romă

Copiii si teatru, filme care pot schimba vieti, educatie non-formala, renasterea scolilor de meserii si parteneriate cu institutii ale statului, sunt subiectele editiei. Dedicam luna martie femeii rome, cea care mentine familia, conserva viitorul comunitatii si educa mostenitorii traditiilor si culturii rome. Invitata emisiunii va fi alaturi de noi una dintre cele mai cunoscute reprezentante a minoritatii rome. Mariana Buceanu Costache, consilier in cadrul Agentiei Nationale pentru Romi.

Producători: Anamaria Bobe Tecuceanu, Oana Roşca Creţulescu

15:55 EURO polis

*Emisiune despre comunitățile etnice din România

Producător Nicoleta Epure

 
Ce este „Dincolo de aurul Apusenilor”? Răspunsuri, în primul episod din noul sezon „Dosar România”, la TVR 1 | VIDEO

Documentarul de investigaţie semnat de jurnalistul TVR Gabriel Geamănu a deschis o nouă serie a emisiunii de reportaje, documentare şi anchete ...

Spectacolul eveniment „Regele moare”, cu Victor Rebengiuc şi Mariana Mihuţ, se vede la TVR 1 | VIDEO

Este încă o şansă pentru telespectatori de a urmări, de acasă, un spectacol de o emoţie copleşitoare din repertoriul Teatrului Naţional ...

Duminică, 31 martie, ora 19.00, vă invităm să urmăriți, la TVR 1, o nouă ediție a emisiunii "Breaking Fake News" despre situația mercenarilor ...

 

#tvr1