loader
Foto

Povești despre oameni, locuri și fapte pline de istorie, la „Exclusiv în România”

Cristi Tabără ne-a propus o selecție cu cele mai frumoase reportaje în ediția specială a emisiunii de duminică, 27 iunie, la ora 17.00, la TVR 1. | VIDEO

 

Cristian Tabără
Exclusiv în România

Edițiile emisiunii sunt disponibile online pe TVR+.

Pentru ultima ediție din acest sezon, echipa „Exclusiv în România” a pregătit o atentă selecție cu cele mai frumoase reportaje filmate anul acesta.

În timp ce Cristi Tabără și o parte a echipei îl vizitau pe Charlie Ottley, la Șirnea, producătoarea Cristina Madgearu a pornit să descopere partea aproape necunoscută a localității. Cea pe care ghidul și prietenul emisiunii, Eugen, o numeste Șirnea tainică”.

(w882) sirnea tai

Bucureștean la origini, Eugen s-a hotărât să renunțe la viața lui din Capitală, de dragul frumuseții încă nealterate a satului de la poalele Pietrei Craiului. Ne dezvăluie și nouă o parte din această frumusețe: casele vechi, cu arhitectura lor unică, multe dintre ele părăsite, potecile care le uneau cândva, panorama uimitoare a Bucegilor și Pietrei Craiului. Echipa a avut de furcă puțin cu nămeții, dar a meritat să urce. Sus, pe culme, au întâlnit-o pe Lina, care, alături de prietenii ei cabalini, oferă nu doar plimbări mai puțin obositoare pentru turiști, ci și terapie pentru persoanele cu nevoi speciale.

(w882) sirnea

De la Șirnea mergem, alături de călătorii „Exclusiv în România”, la Ploiești, pentru a vizita un loc unic la noi în țară: Muzeul Ceasurilor este o lume unde timpul este măsurat în fel și chip: de cadrane solare, orologii speciale vechi de 500 de ani și chiar de ceasuri bijuterii, purtate de regii României.

(w882) ceas-carol

Ajungem și la Arad, pentru a asculta muzică bună și a gusta bucate alese, într-o ediție specială „Exclusiv în România”, duminică, 27 iunie, de la ora 17.00, la TVR 1.

(w882) Lupus Dacu

Producători: Cristina Madgearu, Marin Găbudean

1:50 Lili Marleen (R)

Telecinemateca ( Germania, 1981)

Prezintă Radu F. Alexandru. Realizator Ioana Constantin-5’

Regia Rainer Werner Fassbinder

Cu: Hanna Schygulla, Giancarlo Giannini, Mel Ferrer

Dramă. Redactor Cristina Crăciun

X

(Reluare)

3:55 Sport (R)

(Reluare)
 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1