loader
Foto

Preşedintele FRF, invitat la „Prim-plan”

Claudiu Lucaci a discutat cu Răzvan Burleanu despre participarea României la EURO 2016, situaţia Arenei Naţionale şi noul preşedinte al FIFA, în prima ediţie Prim-plan a săptămânii, transmisă în direct, pe 29 februarie, de la ora 22.00, la TVR 1 şi TVR+.

 

Claudiu Lucaci

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Pe 10 iunie, „tricolorii” joacă meciul de deschidere al UEFA EURO 2016, în compania reprezentativei ţării gazdă, pe Stade de France. Conform tragerii la sorţi din luna decembrie a anului trecut, România este în Grupa A, alături de Franţa, Elveţia şi Albania. Despre Europeanul care se apropie, starea Arenei naţionale sau noul preşedinte al FIFA discută Claudiu Lucaci cu preşedintele FRF Răzvan Burleanu, invitatul său în ediţia de luni a emisiunii Prim-plan. Emisiunea se difuzează în direct, pe 29 februarie, de la ora 22.00, la TVR 1 şi TVR+.

România s-a calificat la EURO 2016, iar naţionala condusă de Anghel Iordănescu urmează să evolueze în Grupa A a campionatului. Competiţia se va desfăşura în intervalul 10 iunie - 10 iulie, în 10 oraşe din Franţa. Înainte de tragerea la sorţi, preşedintele FRF Răzvan Burleanu declara că o grupă perfectă pentru România ar fi fost cu Anglia, Ucraina şi Irlanda de Nord, dar echipele extrase din urnă au fost cu totul altele. Care sunt şansele ţării noastre în faţa colegelor de grupă este un subiect pe care Claudiu Lucaci îl abordează în discuţia cu preşedintele FRF de la Prim-plan.

Şi tot atunci, o temă ce ne dă încă emoţii: unde jucăm acasă? Arena Naţională, cel mai mare stadion din ţară, a fost închis la începutul lunii noiembrie, din cauza lipsei avizului ISU pentru membrana din care este făcut acoperişul retractabil. Un răspuns ferm privind redeschiderea Arenei este încă aşteptat, deşi surse din presa de specialitate afirmă că amicalul cu Spania din 27 martie s-ar putea juca aici. Moderatorul Prim-plan de luni dezbate situaţia cu invitatul său.

Elveţianul Gianni Infantino, în vârstă de 45 de ani, fost secretar general al UEFA, a fost votat drept noul preşedinte FIFA. Principalele sale obiective în fruntea forului mondial, conform primelor sale declaraţii în noua funcţie, sunt creşterea numărului echipelor de la Cupa Mondială la 40, pentru a participa şi naţionale mai mici, mărirea planului de dezvoltare al FIFA prin investirea unui miliard de euro din venituri şi acordarea a câte 4.5 milioane de euro fiecărei federaţii. Elveţianul a fost susţinut şi de FRF. Mai multe despre strategia post-electorală a noului preşedinte FIFA aflăm tot luni seară, de la Răzvan Burleanu, invitatul lui Claudiu Lucaci la Prim-plan.

De luni până joi, după Telejurnal, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi la un program de dezbateri şi analize privind principalele subiecte ale zilei. Şi telespectatorii pot adresa propriile întrebări pentru invitatul emisiunii Prim-plan din această seară, pe pagina de Facebook a Ştirilor TVR.

4:10 Oamenii şi legea (R)

Emisiune de educaţie juridică

Moderator av. Mihaela Olaru

Jurnalişti Tv: Raluca Amzăr, Ileana Gaiță

Producător Mihaela Grecu Grădinaru

(Reluare)

4:55 Agrostrategia (R)

Producator Vlad Macovei

(Reluare)
 

Echipa un "Un doctor pentru dumneavoastră" vă invită să urmăriţi sâmbătă, 27 aprilie, la TVR 1, de la ora 7:00, o nouă ediţie în care vom afla ...

Divorțul, costuri și rezolvări legale

Divorțul, costuri și rezolvări legale

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Care sunt motivele și condiţiile pentru obţinerea divorţului? Ce acte trebuie ataşate la cererea de divorț? Ce înseamnă în practică anularea ...

"Lili Marleen", la Telecinemateca, pe TVR1 | VIDEO

publicat: marţi, 23 aprilie 2024

Dacă e marți, este "Telecinemateca" la TVR1! Pe 23 aprilie, de la ora 22:00, s-a difuzat drama „Lili Marleen" (Germania, 1981).

 

#tvr1